Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339171872 Márka: Mercedes

Mercedes MEHCP15LARMBK iPhone 15 Pro 6.1" fekete/fekete kemény tok bőr Urban


Cikkszám: Mer007839-0 | EAN/Vonalkód: 3666339171872 | Márka: Mercedes

Mercedes MEHCP15LARMBK iPhone 15 Pro 6.1" fekete/fekete kemény tok bőr Urban


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mercedes-Benz Leather Urban Line
A Mercedes-Benz autókárpitok lenyűgöző design esztétikáját áthozták az Urban Line bőr ülésvédő kollekciójára. Ez az egyedi tok tökéletes választás a Mercedes-Benz márka rajongói számára, és még exkluzívabbá és luxusosabbá teszi az iPhone-odat.

Stílusos megjelenés
A Mercedes-Benz tok sima és perforált bőrrel és fém logóval a legmagasabb szintű használati kényelmet biztosítja. A részben perforált bőr tok klasszikus és elegáns megjelenést kölcsönöz, és garantálja a telefon biztonságát. A kollekció exkluzivitását a fém Mercedes-Benz logó hangsúlyozza, mely igazolja a termék hitelességét és legmagasabb minőségét is.

Tökéletes kidolgozás
A minőség érződik minden részletben - ez a Mercedes termékek jellemző tulajdonsága. A tok nagyon gondosan készült, kiváló minőségű öko-bőr anyagból, amely a kidolgozás kompromisszumok nélküli minőségéről ismert. A telefon sérülések és karcolások elleni védelmének érdekében a tok oldalsó élei TPU-val megerősítettek. Az ezzel a tokkal felszerelt telefon biztonságosan illeszkedik a kézbe, és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli a biztonságát és az ütésállóságát, valamint tompítja az ütéseket. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a kijelző és a kamera lencséje védett a karcolások vagy törések ellen. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedéllel és portkivágással rendelkezik.

A termék a Mercedes licenc alapján készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: Urban Line
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU / PC / Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1''

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett