Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339312657 Márka: Mercedes

Mercedes MB Textured and Plain Leather MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - bézs


Cikkszám: Mer008303-0 | EAN/Vonalkód: 3666339312657 | Márka: Mercedes

Mercedes MB Textured and Plain Leather MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - bézs


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ha egy olyan tokot keresel, amely kiemelkedő minőséget képvisel és ötvözi a klasszikus és modern dizájnt, a Mercedes-Benz Textured and Plain Leather MagSafe sorozat ideális választás. Nem csak a legmagasabb szintű védelmet nyújtja, hanem kifejezi a Mercedes-Benz márka iránti kiváló ízlésedet és rajongásodat.

Egyedi dizájn: Ennek a kollekciónak a jellegzetessége kétféle bőr – sima és texturált – különleges kombinációja. Ez az ötvözet modern, ugyanakkor elegáns mintázatot alkot, amely felkelti a figyelmet és egyedi stílust kölcsönöz az eszköznek. A kialakítását a finom, fémből készült Mercedes logó koronázza meg, amely a termék kiválóságának és hitelességének szimbóluma. Ez az elegancia és a funkcionalitás tökéletes kombinációja, mely mindenkit lenyűgöz, aki értékeli a kifinomult dizájnt.

Szilárd konstrukció és tökéletes illeszkedés: A tok sorozatot strapabíró polikarbonátból készítették, amely megerősíti a telefon hátulját, és rugalmas poliuretánból, amely védi az oldalát. A finoman megemelt szélei megóvják a kijelzőt és a kamerát a karcolásoktól, míg a precíz illeszkedés garantálja a tökéletes tapadást és a teljes hozzáférést az eszköz összes funkciójához.

Töltsd fel a telefonod anélkül, hogy levennéd a tokot! A tok belsejében rejtett mágneses gyűrű nemcsak kompatibilitást biztosít a vezeték nélküli MagSafe töltővel a gyors és kényelmes töltés érdekében, hanem stabil tartást is nyújt a készüléknek a töltés során, kiküszöbölve a potenciális elmozdulásokat vagy a megszakításokat az áramellátásban.

A tokot a Mercedes-Benz céges licensz alatt gyártották.

Műszaki adatok:
- Típus: Kemény tok
- Kollekció: Textured and Plain Leather MagSafe
- Anyag: TPU / PC / Valódi bőr
- Szín: Bézs
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6,9"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett