Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339246181 Márka: Mercedes

Mercedes Double Layer W Red MagSafe tok Samsung Galaxy S24 - fekete


Cikkszám: Mer008104-0 | EAN/Vonalkód: 3666339246181 | Márka: Mercedes

Mercedes Double Layer W Red MagSafe tok Samsung Galaxy S24 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mercedes-Benz IML Printed Ring MagSafe

Az IML Printed Ring MagSafe védőtok kollekció lenyűgöző, luxus megjelenésével és elképesztő precíziós kidolgozottságával tűnik ki – használj egy tokot ebből a kollekcióból, és hagyd, hogy a telefonod új megjelenést kapjon, valamint váljék díszítéssé. A Mercedes-Benz márka évek óta híres kompromisszumoktól mentes hozzáállásáról a termékei legmagasabb minőségét és megjelenését illetően, ami az aktuális IML Printed Ring MagSafe kollekcióban is visszatükröződik. A Samsung Galaxy S24-ed megérdemli az egyedi tokot, amely megbízható védelmet nyújt.

Tökéletes megjelenés
Ezeknek a tokoknak jellegzetes tulajdonsága a minimalista, modern design. Minden tokot egy nagy, kontrasztos piros színű kör díszít - ez gyönyörűen kiemeli a klasszikus fekete hátteret. Az AMG márka ügyesen helyezkedik el a kör közepén – ez is megerősíti a termék legmagasabb minőségét és hitelességét. A grafikákat IMD (In-Mould-Decoration) technológiával vitték fel a tokok felületére, majd finom TPU réteggel vonták be őket, így ellenállóvá váltak a kopás ellen és hosszabb ideig megőrzik kifogástalan megjelenésüket.

Töltés vezeték nélkül!
A tokban található mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást biztosítja, ami gyors és kényelmes töltést tesz lehetővé, hanem garantálja az eszköz stabilitását a töltés során, megszüntetve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikus kiegészítővé, hanem mindennapi használatra szánt funkcionális eszközzé is válik. Ráadásul a gyűrű a kollekció fő díszítése – egy nagy fekete kör emeli ki, amely az AMG márka logóját tartalmazza. Ez a logó megerősíti a kollekció hitelességét és legmagasabb minőségét. Nemcsak egy védőtok, hanem elegáns kiegészítő a gépjárműrajongóknak, akik az exkluzív design és az egyedi részletek révén kívánják hangsúlyozni stílusukat. Ezeknek a tokoknak köszönhetően az iPhone még egyedibbé válik és kifinomult, felsőkategóriás megjelenést kap.

Legmagasabb minőségű anyagok
Csak a legjobb minőségű anyagokat használták fel ennek a kollekciónak a gyártásához. Minden tok erős és kemény polikarbonátból készült (hátlap), amely megerősíti a telefon hátlapját a törés ellen. Az eszköz oldalait rugalmas termoplasztikus poliuretán veszi körül, ami biztosítja a könnyű szerelést és szétszerelést, valamint védi az eszköz oldalait a károsodástól. A tok színei nagyon minimalistaak, a gyártás során használt színek csodálatosan kontrasztosak egymással, és egyúttal nagyszerű kompozíciót alkotnak, ami miatt a tok vonzza a figyelmet. A tokot használó telefon biztonságosan illeszkedik a kézbe és szinte tökéletesen illik az eszközhöz, ami növeli annak biztonságát és sokkj ellenállóságát, valamint csillapítja az ütéseket. A tokok enyhén emelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolások vagy törések ellen. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedéllel és port kimenettel rendelkezik.

Gyártó által a Mercedes-Benz márka engedélyével készült termék.

Műszaki adatok
Kollekció: IML Printed Ring MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 S921

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett