Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6935280822926 Márka: Royal Kludge

Mechanical keyboard Royal Kludge RK98 RGB, Red switch (kék)


Cikkszám: RK98 blu | EAN/Vonalkód: 6935280822926 | Márka: Royal Kludge

Mechanical keyboard Royal Kludge RK98 RGB, Red switch (kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

33200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Royal Kludge RK98 RGB mechanikus billentyűzet, Red switch (kék)
Az RK Red lineáris kapcsolóknak köszönhetően a Royal Kludge RK98 RGB mechanikus billentyűzet gyorsabb válaszidőket biztosít a hagyományos billentyűzeteknél. Ideális választás igényes gamerek számára, akiknek elengedhetetlen a pontosság és minden pillanat számít. Az összesen 98 billentyűvel ez a billentyűzet alkalmazkodik a különböző felhasználói igényekhez, akiknek több funkcióra van szükségük egy helyen. Akár kezdő gamer vagy, akár az irodában használod, az RK98 az RK Red kapcsolókkal kényelmet és pontosságot nyújt.

Szabadság kábelek nélkül
Az RK98 billentyűzet három üzemmódot kínál: vezetékes, Bluetooth és 2.4G. Ez lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen válts három Bluetooth-kapcsolaton lévő eszköz között. Cserélhető billentyűk és az USB-kábel leválasztásának lehetősége növeli a felhasználói élményt. Két USB-A és USB-C port lehetővé teszi az akkumulátor egyidejű töltését és adatátvitelt. Három eszközt támogat egyidejűleg a Bluetooth technológián keresztül, lehetővé téve, hogy könnyedén válts közöttük. Egyszerűen nyomd meg az FN + Q/W/E billentyűkombinációt, hogy az egyik eszközről a másikra válts egy szempillantás alatt.

Személyre szabás egy érintésre
A Royal Kludge szoftverének köszönhetően az RK98 14 háttérvilágítási módot és akár 16,8 (16,77) millió RGB színt kínál választási lehetőségül. Lehetőséged van a billentyűzet funkciók hozzárendelésére, igényeid szerint testreszabva őket. Ennek a modellnek a rugalmassága abban is megmutatkozik, hogy a billentyűzet körüli keretet eltávolíthatod, így testreszabhatod a kinézetet a saját stílusodhoz. A kényelmed érdekében a billentyűzetnek két magassági szintje van - extra lábakat tartalmaz gumiból, csúszásgátló betétekkel.

Könnyű kapcsolócsere
A Royal Kludge RK837 billentyűzet segítségével kényelmesen cserélheted a kapcsolókat forrasztás vagy bonyolult eszközök nélkül. A mellékelt csipesz segítségével egyszerűen cserélheted a kapcsolókat, hogy a billentyűzet megfeleljen az igényeidnek.

Sokoldalú működésben
Az olyan operációs rendszerekkel való kompatibilitás, mint a Windows, iOS, Android és Linux, az RK98 billentyűzetet sokoldalú eszközzé teszi, amely támogatja mind az asztali, mind a mobil eszközöket. A Royal Kludge RK98 RGB olyan billentyűzet, amely segít magasabb teljesítményt elérni mind a játék, mind a munka során. Olyan eszköz, amely egyensúlyt teremt a sebesség, a pontosság és a rugalmasság között, anélkül hogy túllihegné az előnyeit.

Ergonomikus kialakítás
A billentyűzet közepén lévő billentyűk kissé alacsonyabbak, mint a billentyűzet szélén lévők, ami kellemesebbé és kényelmesebbé teszi a használatot.

Tartalma:

- Billentyűzet
- RK kapcsolók x 4
- Kézikönyv
- Kábel
- Billentyűcsere eszköz

Márka: Royal Kludge

Modell: RK98

Szín: Kék

Billentyűk száma: 98

Háttérvilágítás: Igen

Vezeték nélküli kapcsolódás: Bluetooth, 2.4G

Világítás: RGB

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett