Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002689229 Márka: Mcdodo

Mcdodo PN-8922 Stylus Pen iPadhez


Cikkszám: PN-8922 | EAN/Vonalkód: 6921002689229 | Márka: Mcdodo

Mcdodo PN-8922 Stylus Pen iPadhez


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kapacitív Stylus toll Mcdodo PN-8922 Apple iPad-hoz (Fehér)

A Mcdodo PN-8922 egy kapacitív stylus, amit az Apple iPad táblagépekhez terveztek, hogy természetes érzést és precizitást biztosítson az íráshoz és rajzoláshoz. A dőlés- és nyomásérzékenység révén kézzel írt jegyzetek készítése során úgy érezhetjük, mintha papíron írnánk, és részletes műalkotásokat hozhatunk létre késleltetés nélkül. Kényelmesen pihentethetjük a kezünket a táblagépen anélkül, hogy véletlen mozdulatoktól tartanánk. Az elektronikus kijelző folyamatosan tájékoztat az akkumulátor állapotáról, így megszakítás nélkül végezhetjük el feladatainkat. A stylus kellemes textúrája fokozza a tapasztalatot hosszabb használat során.

Precizitás
Úgy fogja érezni, mintha ceruzával vagy tollal írna! A kapacitív stylus Mcdodo PN-8922 dőlés- és nyomásérzékeny, így természetes érzetet és elégedettséget nyújt munka közben. Részletes rajzokat készíthet sima vonalakkal, vagy élvezheti saját kézírásának finomabb árnyalatait. A stylus egyik értékes tulajdonsága, hogy kényelmesen pihentethetjük a kezünket a táblagépen anélkül, hogy véletlen mozdulatok vagy kattintások történnének! Élvezze az írás és a rajzolás szabadságát és precizitását.

Egyszerű használat
A Mcdodo PN-8922 kapacitív stylus egyik nagy előnye a használatának egyszerűsége. A bekapcsolásához és kikapcsolásához egyszerűen érintse meg a kerek végét. Nem kell párosítani - a készülék azonnal használatra kész, amint bekapcsolja. A hegy cseréjéhez mindössze le kell csavarni, rögzíteni az új, csomagban található hegyet, és voila - a stylus újra munkára kész! Képernyőkép készítéséhez csúsztassa a stylus-t a képernyő bal alsó sarkától a jobb felső sarok felé. A zároló képernyő duplán koppintásával a jegyzetfüzet aktiválódik.

Vezeték nélküli mágneses töltés
Az akkumulátor lemerülőben van? Hagyományos módon töltheti a stylus-t USB kábellel, vagy rögzítheti a táblagép egyik oldalához. A készüléken LED jelző található, amely a töltöttségi állapotot mutatja - kék villogás azt jelenti, hogy teljesen fel van töltve. Használat közben az akkumulátor állapotát a stylus tetején található kijelzőn ellenőrizheti. Az akkumulátor teljes feltöltése 2 órát vesz igénybe, ezáltal 7 órás folyamatos munkát biztosítva. Tétlenség esetén a stylus 10 perc múlva automatikusan kikapcsol.

Csomag tartalma:

- Stylus
- Tartalék hegy
- USB-C töltőkábel

Márka: Mcdodo

Modell: PN-8922

Szín: Fehér

Kompatibilitás: iPad 2018 (6. generáció) és újabb modellek

Akkumulátor élettartama: 7 óra

Töltési idő: 2 óra

Készenléti idő: 12 hónap

Súly: 13g

Hossz: 165.9mm

Stylus anyaga: PC+ABS

Hegy anyaga: POM

Akkumulátor kapacitása: 90mAh

Kábel hossza: 37cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett