Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002616607 Márka: Mcdodo

Mcdodo PC-1660 mágneses tok iPhone 13 Pro


Cikkszám: PC-1660 | EAN/Vonalkód: 6921002616607 | Márka: Mcdodo

Mcdodo PC-1660 mágneses tok iPhone 13 Pro


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Biztosítsa iPhone 13 Pro készüléke megbízható védelmét, és használjon kényelmesen olyan kiegészítőket, mint a mágneses tartók és a vezeték nélküli töltők. A Mcdodo PC-1660 tok 38 mágnessel van felszerelve, amelyek lenyűgöző tartóerőt garantálnak. Emellett ellenáll a sárgulásnak és az ujjlenyomatoknak. Sőt, a jól átgondolt kialakításának köszönhetően hatékonyan védi telefonját a károsodásoktól, például egy eséstől.

Beépített mágnesek
A tok magas minőségű mágneses modullal rendelkezik, hasonlóan az Apple által használtakhoz. Összesen 38 nagy vonzóerővel rendelkező mágnessel van ellátva. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia, hogy telefonja leesik és megsérül! Emellett könnyedén használhatja a vezeték nélküli töltőket, mágneses tartókat és induktív töltésű powerbankokat is.

Megelégedhető védelem
Legyen benne biztos, hogy iPhone-ja szinte minden helyzetben biztonságban van. A tok mind a négy sarkát plusz védelemben részesítették, így okostelefonja még akkor sem kerül veszélybe, ha leesik a földre, vagy nekicsapódik valaminek. És ezzel még nincs vége a kényelmi szolgáltatásoknak - a kiegészítőt úgy tervezték, hogy hatékonyan védje a telefon képernyőjét és kameráit is.

Kiváló minőségű kidolgozás
A tok elkészítéséhez magas minőségű PC és TPU műanyagokat használtak. Ezáltal a kiegészítő rendkívül tartós, valamint ellenáll a kopásnak és a sárgulásnak. A félig átlátszó, matt felület nagyon kellemes tapintásúvá teszi a tokot, és a speciális AF bevonat megakadályozza, hogy csúf ujjlenyomatok maradjanak rajta. Ezáltal könnyedén tisztán tarthatja!

Gyártó: Mcdodo
Modell: PC-1660
Kompatibilitás: iPhone 13 Pro
Anyag: PC + TPU
Szín: Átlátszó

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett