Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002675000 Márka: Mcdodo

Mcdodo HP-7500 vezetékes fülhallgatók, USB-C (fehér)


Cikkszám: HP-7500 | EAN/Vonalkód: 6921002675000 | Márka: Mcdodo

Mcdodo HP-7500 vezetékes fülhallgatók, USB-C (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mcdodo HP-7500 vezetékes fülhallgatók, USB-C (fehér) A HP-7500 fülhallgatók ideális választást jelentenek azok számára, akik a kiváló minőségű hangot kedvelik. Veszteségmentes hangot biztosítanak, amely segítségével újraélheti kedvenc dalait. Ergonomikus kialakításuk maximális viselési kényelmet garantál hosszú ideig, és a távirányító megkönnyíti a legfontosabb funkciók kezelését.

Hagyja magát lenyűgözni a hangminőséggel
Élje át a hangot a legjobb minőségben, és élvezzen minden hangjegyet úgy, mint még soha! A fejlett, 14mm-es meghajtókkal felszerelve hihetetlenül tiszta és dinamikus hangzást biztosítanak, így minden részletet meghallhat kedvenc zenéjéből vagy filméből, gazdag basszussal és precíz magasakkal. Ráadásul digitális audio dekódoló DAC chippel rendelkeznek, amely támogatja a nagy bitrátájú audioformátumokat, mint például a 24Bit / 96kHz és a nagy felbontású audio szabványokat.

Ergonomikus kialakítás az ön kényelméért
A Mcdodo fülhallgatókat úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a fülekbe. Ennek eredményeként kényelmes viselési élményt biztosítanak, függetlenül attól, mennyi ideig használja őket - nem kell aggódnia a fájdalom vagy fáradtság miatt! Mindössze 12 gramm súlyúak, így rendkívül könnyűek és gyakorlatilag észrevétlenek viselés közben.

Intelligens vezérlés az ön kezében
Mostantól minden fontos funkció a keze ügyében van! A kábelbe integrált távirányító lehetővé teszi, hogy kényelmesen váltson dalokat, vezérelje a lejátszót vagy kezelje a bejövő hívásokat - mindezt anélkül, hogy a telefonjához kellene nyúlnia.

Gyártó: Mcdodo
Modell: HP-7500
Szín: Fehér
Anyag: PC
Kábel hossza: 1,2 m
Csatlakozó: USB-C
Meghajtók: Ø14 mm
Impedancia: 32 Ω
Súly: 12 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett