Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002643108 Márka: Mcdodo

McDodo CM-4310 autós tartó táblagépekhez és telefonokhoz műszerfalra


Cikkszám: CM-4310 | EAN/Vonalkód: 6921002643108 | Márka: Mcdodo

McDodo CM-4310 autós tartó táblagépekhez és telefonokhoz műszerfalra


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mcdodo CM-4310 autós tartó táblagépekhez és telefonokhoz műszerfalra

Gyakran utazol autóval? Szükséged van arra, hogy a navigáció mindig kéznél legyen? A Mcdodo autós tartó lehetővé teszi, hogy könnyedén rögzítsd a táblagépedet vagy telefonodat a műszerfalon. Ráadásul szabadon állítható, így még kényelmesebbé teszi a használatot. Mostantól szabad hozzáférést biztosít a szükséges eszközökhöz az autóban!

Többféle rögzítési lehetőség
A Mcdodo autós tartó könnyedén rögzíthető különböző helyeken, biztosítva a kényelmet és a biztonságot vezetés közben. Akár a műszerfalon, akár elöl vagy oldalt szeretnéd elhelyezni a tartót, a Mcdodo megfelel az igényeidnek. Továbbá ez a tartó széles körű beállítási lehetőségeket kínál. Testreszabhatod az óramutató járásával megegyező, illetve ellentétes irányban történő forgatással, 360°, valamint az előre és hátra, fel és le történő állítással. Rugalmas megoldás, amely alkalmazkodik a vezetési stílusodhoz és kényelmedhez.

Nagyszerű kompatibilitás
Ami igazán kiemeli a Mcdodo tartót, az a széles körű kompatibilitás. Számos eszköz támogatására készült, mint például táblagépek, e-könyv olvasók és telefonok, amelyek képernyő szélessége 4.7 és 12.9 hüvelyk között van. Akár okostelefonodat szeretnéd rögzíteni utazás közben, akár egy nagy táblagépet szeretnél kézközelben tartani, a Mcdodo megfelel az igényeidnek. Sokoldalú kialakítása biztonságosan és stabilan tartja a különböző eszközöket, így használhatod a GPS navigációt, média lejátszást, vagy szabadon használhatod egyéb mobil eszközeid funkcióit vezetés közben.

Átgondolt kialakítás
A Mcdodo tartó kialakítását gondosan átgondolták, így ez a kis kütyü speciális nyílásokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a töltést. Ráadásul a telepítése sem okoz majd problémát, mivel egyszerű és gyors. Mindössze 4 egyszerű lépésben rögzítheted. Emellett nem kell aggódnod a felszerelésed biztonsága miatt sem. Különleges kialakításának köszönhetően a tartó stabilan tapad a felülethez, amelyen rögzítve van.

Gyártó: Mcdodo

Modell: CM-4310

Méretek: 162 × 74.9 × 50.2 mm

Anyag: ABS + szilikon

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett