Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002657402 Márka: Mcdodo

Mcdodo CA-5740 USB-C to USB-C kábel, 100W 1.2m (fekete)


Cikkszám: CA-5740 | EAN/Vonalkód: 6921002657402 | Márka: Mcdodo

Mcdodo CA-5740 USB-C to USB-C kábel, 100W 1.2m (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Mcdodo CA-5740 USB-C to USB-C kábel ötvözi a csúcstechnológiát és a tartós kivitelezést, hogy megfeleljen minden töltési és adatátviteli igényének. Akár 100 watt teljesítmény és akár 5 amper biztosít hatékony áramellátást széles skálájú eszközökhöz - az iPhone 15 sorozattól a MacBook-okon át a táblagépekig. Emellett okos chippel és LED háttérvilágítással is fel van szerelve.

- Azonnali töltés akár 100 wattos teljesítménnyel
A Mcdodo CA-5740 akár 100 wattos kimeneti teljesítménnyel lehetővé teszi a legigényesebb eszközök, például laptopok, táblagépek és okostelefonok gyors töltését. A kábel tökéletes MacBook-okhoz, iPhone 15 sorozathoz, valamint más USB-C eszközökhöz, amelyek gyors és maximális teljesítményt igényelnek.

- LED háttérvilágítás - kényelmes használat bármilyen körülmények között
A Mcdodo CA-5740 kábel finom LED háttérvilágítással rendelkezik, amely nemcsak a töltési folyamatot jelzi, hanem sötétben is könnyen megtalálhatóvá teszi. Ez egy praktikus megoldás, amely növeli a használati kényelmet, különösen éjszaka vagy rosszul megvilágított helyeken. Ráadásul a fény elég szolid ahhoz, hogy ne vakítson, miközben tökéletesen látható marad.

- Széles kompatibilitás és sokoldalúság
A Mcdodo CA-5740 egy különleges feladatokra készült kábel. Kompatibilis széles skálájú USB-C eszközökkel, mint például iPhone 15-ök, MacBook-ok, AirPods-ok, valamint más okostelefonok, táblagépek és laptopok. Ezenkívül használhatja telefonja csatlakoztatására autója CarPlay rendszeréhez is. Ez egy sokoldalú megoldás, amely jól működik otthon, az irodában és az úton is.

- Kivételes tartósság és kopásállóság
A Mcdodo CA-5740 kábel alumínium ötvözet komponensekkel és nejlonfonással rendelkezik, amelyek kivételes tartósságot és kopásállóságot biztosítanak. A megerősített rézkábel és a masszív kivitel ellenáll a hajlításnak, nyúlásnak és kopásnak, ami növeli a termék élettartamát. Nem kell attól tartania, hogy gyorsan megsérül!

- Okos chip és biztonságos töltés
A Mcdodo CA-5740 okos chippel van felszerelve, amely automatikusan beállítja a töltési paramétereket a csatlakoztatott eszköz követelményeihez, megelőzve a túlmelegedést és a túltöltést. Ennek eredményeként az Ön berendezése mindig védett, és biztonságosan töltheti, anélkül, hogy aggódnia kéne a károsodás miatt.

- Gyors adatátvitel
A töltési funkción kívül a Mcdodo CA-5740 kábel gyors adatátvitelt is kínál, akár 480 Mbps sebességgel. Ez ideális fényképek, videók vagy dokumentumok eszközök közötti átvitelére - időt takarít meg és hatékonyabbá teszi a munkát.

Gyártó: Mcdodo
Modell: CA-5740
Szín: Fekete
Csatlakozó: USB-C to USB-C
Teljesítmény: Max 100 W
Áram: Max 5 A
Anyag: Alumínium ötvözet + nejlon
Hosszúság: 1,2 m

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett