Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002651806 Márka: Mcdodo

Mcdodo CA-5180 USB-A - USB-C kábel, 1.2m (fekete)


Cikkszám: CA-5180 | EAN/Vonalkód: 6921002651806 | Márka: Mcdodo

Mcdodo CA-5180 USB-A - USB-C kábel, 1.2m (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A USB-A - USB-C Mcdodo CA-5180 kábel egy fejlett megoldás minden töltési és adatátviteli igényedre. Modern funkciókkal, például LED háttérvilágítással és egy okos chip-pel van felszerelve, amely az áram paramétereit állítja be – ez a kábel megbízhatóságot, biztonságot és kényelmet nyújt. Ezen kívül, masszív kialakítása alumínium ötvözet alkatrészekkel és nylon fonattal garantálja a tartósságot évekig, függetlenül a használat intenzitásától.

Gyors töltés
A Mcdodo CA-5180 gyors töltést biztosít akár 100 watt teljesítménnyel és akár 6 amperrel, lehetővé téve, hogy a legigényesebb eszközöket is rövid idő alatt feltöltsd. Ezáltal a kábel ideális a legtöbb USB-C porttal rendelkező okostelefonhoz és tablethez.

Azonnali adatátvitel
A kábel lehetővé teszi az adatátviteli sebességet akár 480 Mbps-ig, így még a nagy fájlok, például fényképek vagy videók átvitele is gyors és zökkenőmentes. Felejtsd el a hosszú várakozási időt!

Beépített LED háttérvilágítás
A Mcdodo CA-5180 kábel finom LED háttérvilágítással rendelkezik, amely jelzi a töltési folyamatot és megkönnyíti a megtalálását sötétben. Ezáltal még éjszaka is könnyen megtalálhatod! Ráadásul a finom fény nem bántja a szemed, így kényelmesen használható sötét helyiségekben is.

Megerősített kábel és okos chip
A Mcdodo CA-5180 kábel a tartósság és a megbízható teljesítmény szinonimája. A megerősített rézkábel biztosítja a stabil és biztonságos töltést, és az okos chip automatikusan beállítja az áram paramétereit a csatlakoztatott eszköz igényeinek megfelelően. Ez megakadályozza a túlmelegedést és a túltöltést, védve az eszközeidet a károsodástól.

Tartós kialakítás és kopásállóság
A Mcdodo CA-5180 kiváló minőségű anyagokból készült, beleértve az alumínium ötvözetet, ami kivételes tartósságot és kopásállóságot biztosít neki. Ezen kívül a nylon fonat megvédi a kábelt a mechanikai sérülésektől, például hajlítástól, nyúlástól vagy kopástól, ezzel hosszabbítva meg az élettartamát.

Gyártó: Mcdodo
Modell: CA-5180
Szín: Fekete
Interfész: USB-A - USB-C
Teljesítmény: Max. 100W
Áram: Max. 6A
Anyag: Alumínium ötvözet + nylon
Hossz: 1,2 m

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett