Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002626903 Márka: Mcdodo

Mcdodo CA-2690 OTG 2 az 1-ben átalakító adapter Lightning - USB 3.0


| EAN/Vonalkód: 6921002626903 | Márka: Mcdodo

Mcdodo CA-2690 OTG 2 az 1-ben átalakító adapter Lightning - USB 3.0


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fokozza iPhone vagy iPad képességeit a Mcdodo OTG adapterrel. Lehetővé teszi különféle perifériák, például merevlemez, billentyűzet, egér, kártyaolvasó és egyebek csatlakoztatását a kiválasztott eszközhöz. Egyidejű adatátvitelt és töltést is lehetővé tesz akár 2,4A áramerősséggel, a kiegészítő portnak köszönhetően. Tartós, mégis könnyű felépítésével tűnik ki, így mindig kényelmesen magával viheti.
A Lightning-kompatibilis OTG-adapter segítségével számos eszközt csatlakoztathatsz iPadedhez vagy iPhone-odhoz. Kényelmesen használhatja a külső merevlemezeket fájlok kezelésére, filmek nézésére az okostelefonon, vagy böngészhet fényképek között. A CA-2690 modell lehetővé teszi egér vagy billentyűzet csatlakoztatását is, így kényelmesebbé válik a munka. Az adapter használata rendkívül egyszerű – egyszerűen csatlakoztassa a készülékhez. Nem kell időt vesztegetni bonyolult konfigurációkra!
Az adapter kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítja a nagy tartósságot és a sérülésekkel szembeni ellenállást. A nejlonfonattal megerősített kábel kivételes tartósságot, míg a cinkötvözet alkatrészek további védelmet nyújtanak. Ezenkívül az adapter legkényesebb részei speciálisan védettek. Az adapter beépített intelligens chippel is rendelkezik, amely stabil átvitelt és hatékony teljesítményt garantál.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett