Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002610308 Márka: Mcdodo

Mcdodo CA-1030 USB-C - Lightning kábel, 36W, 1.2m (fekete)


Cikkszám: CA-1030 | EAN/Vonalkód: 6921002610308 | Márka: Mcdodo

Mcdodo CA-1030 USB-C - Lightning kábel, 36W, 1.2m (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Mcdodo CA-1030 kábellel azonnal feltöltheti készülékét és fájlokat is átvihet. Kompatibilis az összes Apple okostelefon és táblagép modellel. Emellett a beépített LED kijelző mutatja a töltési teljesítményt, és a kiváló minőségű anyagok használata biztosítja a tartósságot a sérülésekkel szemben. Ezen felül, a kábelhez mellékelt tépőzár könnyűvé teszi a termék tárolását.

Kövesse nyomon a töltési folyamatot A fokozott kényelem érdekében a kábel egy görbített LED kijelzővel van felszerelve, amely mutatja a töltési teljesítményt, és felismeri, hogy a csatlakoztatott eszköz támogatja-e a PD gyorstöltési protokollt. Ennek eredményeként mindig naprakész lehet!

Gyors töltés és adatátvitel A kábel támogatja a PD 20W gyorstöltési protokollt, ami azt jelenti, hogy körülbelül 30 perc alatt akár 60%-ra is feltöltheti a készüléket. Emellett, a beépített chipeknek köszönhetően intelligensen állítja be az áramerősséget és a feszültséget a csatlakoztatott eszközhöz. Ez biztosítja a stabil és biztonságos töltést, és lehetővé teszi a töltési teljesítmény valós idejű felügyeletét. Ezen kívül fájlokat is átvihet akár 480 Mbps sebességgel.

Robosztus kialakítás A Mcdodo kábel úgy lett kialakítva, hogy minél hosszabb ideig használhassa. A tiszta rézmag befolyásolja a gyors és stabil töltést, és a csúcs erősítve is van. Emellett a termék számos tartóssági teszten is átesett, és a nejlon burkolat is védelmet nyújt a sérülésekkel szemben.

Gyártó: Mcdodo
Modell: CA-1030
Szín: fekete
Hossz: 1,2 m
Teljesítmény: 36 W
Áram: max. 3 A
Anyag: alumínium ötvözet, nejlon
Interfész: USB-C - Lightning

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett