Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363344 Márka: Hurtel

MagSafe folyékony szilikontok iPhone 16 - sötétkék


Cikkszám: Liquid Silicone Case MagSafe for iPhone 16 Dark Blue | EAN/Vonalkód: 5907769363344 | Márka: Hurtel

MagSafe folyékony szilikontok iPhone 16 - sötétkék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

MagSafe folyékony szilikontok iPhone 16 - sötétkék Élvezd az egyedülálló kényelmet a MagSafe folyékony szilikontokkal. Nem csak hatékonyan védi a telefonodat, hanem megkönnyíti a mágneses kiegészítők, például az induktív töltők vagy pénztárcák használatát a MagSafe funkció révén. Az egyedülállóan sima, folyékony szilikon bevonat kellemes érzést biztosít, miközben könnyedséget nyújt. A MagSafe folyékony szilikontokkal a telefonod mindig biztonságban, tiszta és kész a használatra lesz.

Specifikáció:
- Sorozat: MagSafe folyékony szilikontok
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU
- További jellemzők: MagSafe technológiával kompatibilis
- Szín: sötétkék

A MagSafe folyékony szilikontok legfontosabb előnyei:
- Megkönnyíti a MagSafe kiegészítők használatát. Könnyedén csatlakoztathatod az induktív töltőt, a mágneses tartót vagy pénztárcát. Az erős mágnesek stabil kapcsolatot biztosítanak.
- A tok megerősített szerkezete védi a telefont a leesés okozta károsodások ellen. A nagy szilárdságú anyag kiváló védelmet nyújt.
- Véd a szennyeződések és az ujjlenyomatok ellen. A tok felülete porálló és könnyen tisztítható.
- Az átgondolt tervezés megvédi a kijelzőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól. A megemelt élek megakadályozzák a közvetlen érintkezést a felületekkel.
- A folyékony szilikon kellemes tapintású. Az anyag könnyű és kényelmes a mindennapi használatra.

Mágneses kiegészítők kéznél A MagSafe funkció használata a MagSafe folyékony szilikontokkal igazi élvezet. Az erős mágnesek lehetővé teszik az induktív töltő, mágneses tartók és más kiegészítők könnyű csatlakoztatását. Nem kell többé eltávolítani a tokot ahhoz, hogy a telefonod teljes képességeit használhasd.

Megvédi a telefonodat a károsodástól A MagSafe folyékony szilikontok megerősített szerkezete megvédi a telefonodat a nem kívánt leesések hatásaitól. A tok tartós anyagból készült, amely elnyeli az ütéseket, minimálisra csökkentve a készülék károsodásának kockázatát.

Puhaság, amely jó érzés A MagSafe folyékony szilikontok lenyűgöz a folyékony szilikon puhaságával, amely bőrbarát. Az anyag nem csak könnyű, hanem nagyon tartós is, hosszú távon biztosítva a kényelmet és védelmet. A stílus és funkcionalitás tökéletes kombinációja.

Tisztaság és esztétika mindennap Egy speciális bevonat, amely ellenáll az ujjlenyomatoknak, mindig új kinézetet kölcsönöz a telefonodnak. Könnyedén eltávolíthatod róla a szennyeződéseket, ami tovább növeli a használat kényelmét.

Képernyő és lencse biztonsága Az emelt élek megvédik a MagSafe folyékony szilikontok kijelzőjét és kamera lencséjét a karcolásoktól. Ennek köszönhetően a telefonod mindig biztonságban van, még akkor is, ha lefelé fordítva helyezed el. Ez tökéletes megoldás azok számára, akik minden részletre odafigyelnek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett