Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363399 Márka: Hurtel

MagSafe Folyékony Szilikon Tok iPhone 16 Pro - világos rózsaszín


Cikkszám: Liquid Silicone Case MagSafe for iPhone 16 Pro Rose | EAN/Vonalkód: 5907769363399 | Márka: Hurtel

MagSafe Folyékony Szilikon Tok iPhone 16 Pro - világos rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

MagSafe Folyékony Szilikon Tok iPhone 16 Pro - világos rózsaszín Élvezze a páratlan kényelmet a MagSafe Folyékony Szilikon Tokkal. Nemcsak hatékonyan védi telefonját, hanem a MagSafe funkciónak köszönhetően megkönnyíti a mágneses tartozékok, például az indukciós töltők vagy pénztárcák használatát is. A rendkívül sima folyékony szilikon felület kellemes tapintású és biztosítja a könnyedséget. A MagSafe Folyékony Szilikon Tokkal telefonja mindig biztonságban, tisztán és akcióra készen áll.

Specifikáció:
- Széria: MagSafe Folyékony Szilikon Tok
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Anyag: TPU
- Kiegészítő jellemzők: kompatibilis a MagSafe technológiával
- Szín: világos rózsaszín

A MagSafe Folyékony Szilikon Tok legfontosabb előnyei:
- Megkönnyíti a MagSafe tartozékok használatát. Könnyedén csatlakoztathat egy indukciós töltőt, mágneses tartót vagy pénztárcát. Az erős mágnesek stabil kapcsolatot biztosítanak.
- A tok megerősített szerkezete megvédi a telefont az esések okozta károsodásoktól. A magas szilárdságú anyag kiváló védelmet nyújt.
- Véd a szennyeződésekkel és ujjlenyomatokkal szemben. A tok felülete porálló és könnyen tisztítható.
- A jól átgondolt kialakítás védi a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól. A megemelt élek megakadályozzák a közvetlen érintkezést a felületekkel.
- A folyékony szilikon kellemes érzést nyújt a tapintásnak. Az anyag könnyű és kényelmes a mindennapi használathoz.

Mágneses tartozékok kézközelben A MagSafe funkció használata a MagSafe Folyékony Szilikon Tokkal igazi élmény. Az erős mágnesek lehetővé teszik az indukciós töltők, mágneses tartók és egyéb tartozékok könnyed csatlakoztatását. Többé nem kell levennie a tokot, hogy kihasználja telefonja teljes képességeit.

Megvédi a telefonját a sérülésektől A MagSafe Folyékony Szilikon Tok megerősített szerkezete megvédi telefonját a nem kívánt esések hatásától. A tok tartós anyagból készült és elnyeli az ütődéseket, minimalizálva a készülék sérülésének kockázatát.

Puhaság, ami jól esik A MagSafe Folyékony Szilikon Tok a folyékony szilikon puhaságával nyűgöz le, amely bőrbarát. Az anyag nemcsak könnyű, hanem rendkívül tartós is, hosszú távon biztosítva a kényelmet és a védelmet. A stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja.

Tisztaság és esztétika minden nap Egy speciális, ujjlenyomat-álló bevonatnak köszönhetően a telefonja mindig úgy néz ki, mintha új lenne. Könnyedén eltávolíthat minden szennyeződést róla, ami tovább növeli a használati kényelmet.

Képernyő és lencse biztonsága A MagSafe Folyékony Szilikon Tok megemelt élei megvédik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól. Ennek köszönhetően telefonja mindig biztonságban van, még akkor is, ha kijelzőjével lefelé helyezi. Ez egy tökéletes megoldás azok számára, akik minden részletre odafigyelnek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett