Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576250075 Márka: Hurtel

Magnet Strap Tok iPhone 12 Pouch Wallet + Mini Lanyard Medál Kék


Cikkszám: Magnet Strap iPhone 12 Blue | EAN/Vonalkód: 9145576250075 | Márka: Hurtel

Magnet Strap Tok iPhone 12 Pouch Wallet + Mini Lanyard Medál Kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Magnet Strap Tok - telefontok, pénztárca és állvány egyben Funkcionalitás vagy tartósság? Nem kell választanod! A Magnet Strap Tok sok funkcióval rendelkezik: megvédi okostelefonodat a véletlen sérülésektől, tárolja a legszükségesebb kártyákat vagy bankjegyeket, és átalakul egy állvánnyá a kényelmes filmnézéshez . Egyesíti a tok, a pénztárca és a védelmet.

A Magnet Strap Tok legfontosabb előnyei:
- Nem kell magaddal vinned a pénztárcádat. A tok belső rekeszeket tartalmaz, amelyek kártyákat és bankjegyeket is tárolhatnak
- Megvédi telefonodat a véletlen esésektől. A szilikon forma jól tartja az okostelefont, és a bőrtok megóvja a karcolásoktól
- Kényelmesen nézhetsz filmet vagy olvashatsz szöveget telefonodon. A tok állvánnyá alakítható
- Csuklópánt. A tokkal egy mini csuklópántot is kapsz, amit például a csuklódra akaszthatsz

Tökéletes kivitelezés A Magnet Strap Tok egy "fliptok" - merev borítóra emlékeztet, amely elrejti a telefonodat. Ahhoz, hogy az okostelefon szilárdan tartson a tokban, egy belső szilikon formához van rögzítve. A borító több visszafogott színben elérhető, és elegáns bőr kivitelezéssel rendelkezik.

Helyettesíti a pénztárcádat és az állványodat Nézz bele - a fedél belsejében a Magnet Strap Tok több zsebbel rendelkezik, amelyek fizetőkártyákat, hűségkártyákat, bankjegyeket és névjegykártyákat képesek tárolni. Emellett a tok könnyen átalakítható állvánnyá. Egy mozdulat elég ahhoz, hogy kényelmesen nézhess filmeket vagy olvashass e-könyveket.

Biztonságos és funkcionális Ez a borító könnyű hozzáférést biztosít az aljzatokhoz, gombokhoz és a kamerához. Különleges kivágásoknak köszönhetően jól vezeti el a hőt. A Magnet Strap Tok jó védelmet nyújt a túlmelegedés ellen, de az esések következményeitől is megóv.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett