Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576250464 Márka: Hurtel

Magnet Strap fliptok Samsung Galaxy A53 5G tok + mini csuklópánt medál fekete


Cikkszám: Magnet Strap Samsung A53 Black | EAN/Vonalkód: 9145576250464 | Márka: Hurtel

Magnet Strap fliptok Samsung Galaxy A53 5G tok + mini csuklópánt medál fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Magnet Strap Fliptok - telefontok, pénztárca és állvány egyben Funkcionalitás vagy tartósság? Nem kell választanod! A Magnet Strap Fliptok sok funkcióval rendelkezik: megvédi okostelefonodat a véletlen sérülésektől, tárolja a legszükségesebb kártyákat vagy bankjegyeket, és állvánnyá alakítható a kényelmes filmnézéshez. Egyesíti a tokot, a pénztárcát és a védelmet. A Magnet Strap Fliptok legfontosabb előnyei:
- Nincs szükséged külön pénztárcára. A tok belső rekeszei kártyákat és bankjegyeket is befogadnak
- Megvédi telefonodat a véletlen esésektől. A szilikon form jól tartja az okostelefont, míg a bőrtok megvédi a karcolásoktól
- Kényelmesen nézhetsz filmet vagy olvashatsz szöveget a telefonodon. A tok állvánnyá alakítható
- Csuklópánt. A tokhoz egy mini csuklópánt is jár, amelyet például a csuklódra akaszthatsz
Tökéletes kivitelezés A Magnet Strap Fliptok "könyvtok" - egy merev borítóra emlékeztet, amely elrejti a telefonodat. Ahhoz, hogy az okostelefon szorosan tartson a tokban, belső szilikon formával van rögzítve. A borítás több visszafogott színben elérhető, elegáns bőr borítással rendelkezik. Helyettesíti a pénztárcát és az állványt Nézz be a tok belsejébe - a fedőlap belsején a Magnet Strap Fliptok több zsebet is tartalmaz, amelyekben fizetési kártyákat, hűségkártyákat, bankjegyeket és névjegykártyákat tárolhatunk. Ezen felül a tok könnyen állványra alakítható. Egy mozdulat elegendő, például, hogy kényelmesen nézhesd a filmeket vagy olvashass e-könyveket. Biztonságos és funkcionális Ez a borítás könnyű hozzáférést biztosít az aljzatokhoz, gombokhoz és a kamerához. Speciális kivágások révén jól elvezeti a hőt. A Magnet Strap Fliptok jó védelmet nyújt a túlmelegedés és az esések hatásai ellen egyaránt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett