Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576284841 Márka: Hurtel

Magnet fliptok Samsung Galaxy A55 5G - pink


Cikkszám: MAGNET CASE Samsung A55 PINK | EAN/Vonalkód: 9145576284841 | Márka: Hurtel

Magnet fliptok Samsung Galaxy A55 5G - pink


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Magnet fliptok Samsung Galaxy A55 5G - pink Védelem, kényelem, stílus - mind egy tokban. Válassza a Magnet fliptokot, és hangsúlyozza egyediségét most! A Magnet fliptok nemcsak kiváló védelmet nyújt okostelefonjának, hanem egy multifunkcionális kiegészítő is, amely még élvezetesebbé teszi a készülék használatát. Szerezzen be egy tokot, pénztárcát és állványt egyben.

A Magnet fliptok legfontosabb előnyei:
- Kiváló védelmet nyújt. Megvédi telefonját a véletlen leesésekből eredő sérülésektől. A tok szilikonformája védi az okostelefont, míg az öko-bőr kivitel megóvja a képernyőt a karcolásoktól.
- Segít rendszerezni az összes szükséges dokumentumot egy helyen. A beépített kártya- és bankjegytartóknak köszönhetően nincs szükség arra, hogy magával vigye pénztárcáját.
- Élvezetesebbé teszi a telefonon történő filmezést vagy böngészést. A Magnet fliptok állvánnyá alakítható, így kényelmes képernyőhelyzetet biztosít. Szeretne megnézni egy kedvenc filmet vagy elolvasni egy hosszabb cikket a telefonján? Üljön le kényelmesen!
- Stílusos megjelenést kölcsönöz. Ez az elegáns tok nemcsak megvédi, hanem stílusossá is teszi okostelefonját - a Magnet fliptok tartós TPU-ból és öko-bőrből készült.
- Teljesen funkcionális az Ön telefonmodelljéhez. Érzékeny gombokkal és portokkal rendelkezik, valamint egy mágneses füllel, amely megakadályozza a fedél véletlen mozgatását.

Specifikáció:
- Sorozat: Magnet Case
- Anyag: TPU, öko-bőr
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A55 5G
- Szín: Pink

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett