Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576249420 Márka: Hurtel

Magnet Fancy fliptok iPhone 12/12 Pro tok fekete


Cikkszám: Magnet Fancy iPhone 12 Pro Black | EAN/Vonalkód: 9145576249420 | Márka: Hurtel

Magnet Fancy fliptok iPhone 12/12 Pro tok fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Magnet Fancy fliptok - telefontok, pénztárca és állvány egyben. Funkcionalitás vagy tartósság? Nem kell választanod! A Magnet Fancy fliptok számos funkcióval rendelkezik: megvédi okostelefonodat a véletlen sérülésektől, tárolja a legfontosabb kártyákat vagy bankjegyeket, és állvánnyá változik a kényelmes filmnézéshez. Ez egy tok, egy pénztárca és egy védelem egyben.

A Magnet Fancy fliptok legfontosabb előnyei:
- Nincs szükséged pénztárcára. A tok belső rekeszei képesek befogadni kártyákat és bankjegyeket.
- Megvédi a telefonodat a véletlen leejtések ellen. A szilikon forma jól tartja a telefont, és a bőr tok megvédi a karcolásoktól.
- Kényelmesen nézheted a filmeket vagy olvashatsz a telefonodon. A tok állvánnyá alakítható.

Tökéletes kidolgozás. A Magnet Fancy fliptok egy "könyv tok" - hasonlít egy merev borítóra, amely elrejti a telefonodat. A telefon szilárdan tartása érdekében egy belső, szilikon formához van rögzítve. A borító több visszafogott színben elérhető és elegáns bőr kidolgozású.

Helyettesíti a pénztárcádat és az állványodat. Nézz be - a Magnet Fancy fliptok belső oldalán több zseb található, amelyek befogadják a bankkártyákat, hűségkártyákat, bankjegyeket és névjegykártyákat. Emellett a tok könnyen átalakítható állvánnyá. Egy mozdulat elég a kényelmes filmnézéshez vagy e-könyv olvasáshoz.

Biztonságos és funkcionális. Ez a borító könnyű hozzáférést biztosít a csatlakozókhoz, gombokhoz és a kamerához. A különleges kivágásoknak köszönhetően jól vezeti el a hőt. A Magnet Fancy fliptok jól véd a túlmelegedés ellen, valamint az esések hatásai ellen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett