Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576263815 Márka: Hurtel

Magnet Fancy Case tok iPhone 14 Pro Max fliptok pénztárca funkcióval és állvánnyal fekete


Cikkszám: Magnet Fancy IPHONE 14 PRO MAX BLACK | EAN/Vonalkód: 9145576263815 | Márka: Hurtel

Magnet Fancy Case tok iPhone 14 Pro Max fliptok pénztárca funkcióval és állvánnyal fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 14 Pro Max Magnet Fancy Case fliptok pénztárca funkcióval és állvánnyal fekete Az Magnet Fancy Case tökéletesen illeszkedik az iPhone 14 Pro Max-hoz, és védi a telefont az esések vagy karcolások által okozott károktól (például a zsebben hordott kulcsok esetében). A kijelző és a hátsó kamera körüli kiemelkedő élek megvédik a telefont ezeknek az elemeknek a karcolódásától, amikor azokat sima felületre helyezik. Giros erejű gombokkal és portkivágásokkal rendelkezik. Tökéletes azok számára, akik értékelik a stílust, minőséget és gondoskodni akarnak eszközükről. Sok funkcióval rendelkezik: megvédi iPhone 14 Pro Max készülékét a véletlen károktól, tárolhatja a legszükségesebb kártyákat vagy bankjegyeket, állvánnyá alakítható a kényelmes filmnézéshez. Egyesíti a tokot, pénztárcát és védelmet. Specifikáció:

- Sorozat: Magnet Fancy Case
- Anyag: TPU, ökológiai bőr
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max
- Készülék modellkódok: A2651, A2893, A2896, A2895, A2894
- Fekete szín

A Magnet Fancy Case fő előnyei iPhone 14 Pro Max készülékhez:

- Nem kell magával hoznia a pénztárcáját. A tok belső rekeszei kártyák és bankjegyek tárolására szolgálnak
- Megvédi telefonját a véletlen esések hatásaitól. A szilikon forma jól tartja az okostelefont, és a bőr tok megvédi a karcolásoktól
- Kényelmesen nézhet filmet vagy olvashat szöveget a telefonján. A tok állvánnyá alakítható
Tökéletes kivitel Az Magnet Fancy Case egy "fliptok" stílusú tok - merev borítóra hasonlít, amely elrejti a telefonját. Annak érdekében, hogy az okostelefon stabilan tartsa a tokot, a belső szilikon formába van behelyezve. A borító több visszafogott színben kapható és elegáns bőr kivitelű. Helyettesíti a pénztárcát és az állványt Nézze meg belül - a fedél belső oldalán , a Magnet Fancy Case számos zsebbel rendelkezik, amelyekbe fizetési kártyát, hűségkártyát, bankjegyeket vagy névjegykártyákat helyezhet el. Ezenkívül a tok könnyen átalakítható állvánnyá. Egyetlen mozdulat elég ahhoz, hogy például kényelmesen nézhessen filmeket vagy olvashasson e-könyveket. Biztonságos és funkcionális Ez a borító gond nélküli hozzáférést biztosít a portokhoz, gombokhoz és a kamerához. Különleges kivágások révén jól vezeti a hőt. A Magnet Fancy Case jól véd a túlmelegedés ellen, valamint az esések hatásaitól is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett