Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576249628 Márka: Hurtel

Magnet Fancy Case iPhone 13 Pro Max tok Pouch Wallet Card Holder Fekete


Cikkszám: Magnet Fancy iPhone 13 Pro Max Black | EAN/Vonalkód: 9145576249628 | Márka: Hurtel

Magnet Fancy Case iPhone 13 Pro Max tok Pouch Wallet Card Holder Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Magnet Fancy Case - telefontok, pénztárca és állvány egyben. Funkcionalitás vagy tartósság? Nem kell választanod! A Magnet Fancy Case sok funkcióval rendelkezik: megvédi az okostelefonodat a véletlen sérüléstől, tárolja a legszükségesebb kártyákat vagy bankjegyeket, és állvánnyá változik a kényelmes filmnézéshez. Egyesíti a tok, a pénztárca és a védelem funkcióit.

A Magnet Fancy Case legfontosabb előnyei:
- Nem kell magaddal vinned a pénztárcádat. A tok belső rekeszei kártyákat és bankjegyeket is el tudnak helyezni.
- Megvédi a telefonodat a véletlen esésektől. A szilikon forma jól tartja az okostelefont, a bőrtok pedig megvédi a karcolásoktól.
- Kényelmesen nézhetsz filmet vagy olvashatsz szöveget a telefonodon. A tok állvánnyá alakítható.

Tökéletes kivitelezés. A Magnet Fancy Case egy „fliptok” - egy merev borítóra emlékeztet, ami elrejti a telefonodat. Annak érdekében, hogy az okostelefon stabilan tartson a tokban, belső, szilikon formához van rögzítve. A borító több visszafogott színben elérhető és elegáns bőr kivitelezés jellemzi. Helyettesíti a pénztárcádat és az állványodat. Nézz be a belsejébe - a Magnet Fancy Case több zsebbel rendelkezik a belső lapján, ahol fizetési kártyákat, hűségkártyákat, bankjegyeket és névjegykártyákat tárolhatsz. Ezenkívül a tok könnyedén átalakítható állvánnyá. Egy mozdulat is elég ahhoz, hogy például kényelmesen nézz filmeket vagy olvass e-könyveket.

Biztonságos és funkcionális. Ez a borító könnyű hozzáférést biztosít a csatlakozókhoz, gombokhoz és a kamerához. Speciális kivágásoknak köszönhetően jól vezeti el a hőt. A Magnet Fancy Case jól védi a készüléket a túlmelegedéstől és az esések következményeitől is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett