Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576284834 Márka: Hurtel

Magnet Case Samsung A55 tok flaptok és pénztárca - kék


Cikkszám: MAGNET CASE Samsung A55 BLUE | EAN/Vonalkód: 9145576284834 | Márka: Hurtel

Magnet Case Samsung A55 tok flaptok és pénztárca - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Magnet Case Samsung A55 flaptok és pénztárca - kék Védelem, kényelem, stílus - mindez egy tokban. Válaszd a Magnet Case-t és hangsúlyozd egyediséged most! A Magnet Case nemcsak kiváló védelmet nyújt okostelefonodnak, hanem egy multifunkcionális kiegészítő is, amely még élvezetesebbé teszi készüléked használatát. Szerezz egy tokot, pénztárcát és állványt egyben.
A Magnet Case legfontosabb előnyei:
- Kiváló védelmet nyújt. Védi a telefonodat a véletlen leesésekből eredő károk ellen. A tok szilikon formája védi az okostelefont, az öko-bőr borítás pedig megóvja a képernyőt a karcoktól.
- Lehetővé teszi az összes szükséges dokumentum rendezését egy helyen. A beépített kártya- és bankjegyrekeszeknek köszönhetően már nincs szükséged külön pénztárcára.
- Kényelmessé teszi a filmnézést vagy az internet böngészését telefonon. A Magnet Case állvánnyá alakítható, így kényelmes képernyőpozíciót biztosít. Szeretnél kedvenc filmedet nézni vagy hosszabb cikket olvasni telefonon? Dőlj hátra kényelmesen!
- Stílusos megjelenést biztosít. Ez az elegáns tok nemcsak véd, hanem stílust is ad az okostelefonodnak - a Magnet Case tartós TPU-ból és ökológiai bőrből készült.
- Teljesen funkcionális a telefonmodellhez. Vanak érzékeny gombok és port kivágások, valamint egy mágneses fül, ami megakadályozza a fedél véletlen elmozdulását.
Specifikáció:
- Sorozat: Magnet Case
- Anyag: TPU, öko-bőr
- Kompatibilitás: Samsung A55
- Kék szín

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett