Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576284773 Márka: Hurtel

Mágneses tok Samsung S24 Plus-hoz hajtókával és pénztárcával - kék


Cikkszám: MAGNET CASE Samsung S24 Plus BLUE | EAN/Vonalkód: 9145576284773 | Márka: Hurtel

Mágneses tok Samsung S24 Plus-hoz hajtókával és pénztárcával - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mágneses tok Samsung S24 Plus-hoz hajtókával és pénztárcával - kék Védelem, kényelem, stílus - mind egy tokban. Válaszd a Mágneses tokot, és hangsúlyozd egyediségedet most! A Mágneses tok nemcsak kiváló védelmet nyújt okostelefonod számára, hanem egy multifunkcionális kiegészítő is, amely még élvezetesebbé teszi készüléked használatát. Szerezz be egy tokot, pénztárcát és állványt egyben.

A Mágneses tok legfontosabb előnyei:
- Kiváló védelmet nyújt . Megvédi telefonodat a véletlen esések okozta károktól. A tok szilikon formája megvédi az okostelefont, és az öko-bőr befejezés megvédi a képernyőt a karcolásoktól.
- Lehetővé teszi az összes szükséges dokumentum egy helyen történő rendszerezését . A beépített rekeszeknek köszönhetően a kártyák és bankjegyek számára, nem kell többé magaddal hordani pénztárcádat.
- Lehetővé teszi a filmek nézését vagy az internet böngészését a telefonodon örömmel . A Mágneses tok állvánnyá alakítható át, kényelmes képernyőpozíciót biztosítva. Szeretnél kedvenc filmedet megnézni, vagy hosszabb cikket olvasni a telefonodon? Ülj le kényelmesen!
- Stílusos megjelenést kölcsönöz . Ez az elegáns tok nemcsak védelmet nyújt, de stílust is ad okostelefonodnak - a Mágneses tok tartós TPU-ból és ökológiai bőrből készült.
- Teljesen funkcionális a telefonod modelljéhez . Érzékeny gombokkal és port kivágásokkal rendelkezik, valamint egy mágneses füllel, hogy megakadályozza a hajtóka véletlen mozgását.

Specifikáció:
- Sorozat: Mágneses tok
- Anyag: TPU, öko-bőr
- Kompatibilitás: Samsung S24 Plus
- Szín: Kék

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett