Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576278819 Márka: Hurtel

Mágneses tok MagSafe Color Matte tok iPhone 14 Plus - rózsaszín


Cikkszám: Color Matte Case iPhone 14 Plus Burgundy | EAN/Vonalkód: 9145576278819 | Márka: Hurtel

Mágneses tok MagSafe Color Matte tok iPhone 14 Plus - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 14 Plus tok a Color Matte Case szériából, páncélozott borítás MagSafe-el, rózsaszín. Ha egy tartós tokot keresel, amely maximális védelmet nyújt iPhone 14 Plus készülékednek, a Color Matte Case a tökéletes választás. A vastag, rugalmas TPU keretnek és a merev PC hátlapnak köszönhetően készüléked biztonságban lesz még a legnehezebb helyzetekben is. A képernyő és a kamera körüli megemelt élek védelmet nyújtanak a sérülések és karcolások ellen, és az eset alsó részén található lyukak segítségével könnyedén rögzítheted a tokot a csuklódra vagy nyakadba, így mindig kéznél lesz a telefonod. Legyen szó sétáról vagy terepi munkáról, a Color Matte Case teljeskörű védelmet biztosít iPhone 14 Plus készülékednek. A tok mágneses gyűrűvel rendelkezik, amely kompatibilis a MagSafe kiegészítőkkel. Töltheted telefonodat ezzel a szabvánnyal kompatibilis töltőkkel is. A Color Matte Case nem csak kiváló védelmet nyújt, hanem stílusos kiegészítője is készülékednek. Elegáns dizájnjának köszönhetően a tokot ízlésed és preferenciáid szerint állíthatod be. Nem kell többé aggódnod telefonod hétköznapi használat során történő sérülése miatt, és biztos lehetsz benne, hogy telefonod stílusos és divatos megjelenésű lesz. A Color Matte Case megvásárlásával biztos lehetsz benne, hogy egy kiváló minőségű termékbe fektetsz, amely teljes védelmet és elegáns megjelenést nyújt okostelefonodnak.

A legfontosabb előnyök a Color Matte Case iPhone 14 Plus tok esetében:
- Kompatibilis a MagSafe-el. Töltheted okostelefonod vezeték nélkül anélkül, hogy eltávolítanád a tokot. Használhatsz mágneses kiegészítőket is, például powerbankot vagy tárcát.
- A készülék védelme a sérülések és karcolások ellen. A vastag, rugalmas TPU keret és a merev PC hátlap hatékony védelmet nyújt az esések és ütések ellen.
- A képernyő és a kamera körüli megemelt élek védik ezeket az érzékeny területeket a karcolásoktól és sérülésektől.
- Lehetőség a telefon csuklóra, nyakra vagy vállra akasztására a tokon található lyukaknak köszönhetően.
- Elegáns és eredeti dizájn. A tok érdekes, modern megjelenése egyedivé teszi telefonod megjelenését.
- Könnyű hozzáférés minden gombhoz és porthoz. A pontosan vágott lyukaknak köszönhetően szabadon használhatod a telefon összes funkcióját anélkül, hogy el kellene távolítanod a tokot.

Specifikáció:
- Széria: Color Matte Case
- Anyag: TPU, PC
- Kompatibilitás: iPhone 14 Plus
- Készülék modellkódok:
- A2632
- A2885
- A2888
- A2887
- A2886

- Rózsaszín szín

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett