Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172641030 Márka: Baseus

Mágneses tok iPhone 15 Plus Baseus OS-Lucent sorozathoz (átlátszó)


Cikkszám: P60157205203-02 | EAN/Vonalkód: 6932172641030 | Márka: Baseus

Mágneses tok iPhone 15 Plus Baseus OS-Lucent sorozathoz (átlátszó)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus OS-Lucent sorozat mágneses tok iPhone 15 Plus készülékhez (átlátszó).

Nincs többé stressz minden alkalommal, amikor véletlenül leejted az okostelefonodat! A Baseus Lucent sorozatú mágneses tokot kifejezetten az iPhone 15 Plus készülékhez készítették, és nagyfokú tartósság jellemzi. Az ujjlenyomatok hátrahagyásával és a sárgulással szembeni ellenállásának köszönhetően hosszú ideig megőrzi rendezett és esztétikus megjelenését. Kompatibilis a MagSafe tartozékokkal, és lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést anélkül, hogy a tokot el kellene távolítani.

Megbízható védelem

Védje meg telefonját a sérülésektől! A Baseus Lucent tok megbízhatóan megvédi okostelefonját az esésektől és ütésektől. A kamera és a képernyő körüli enyhe kiemelkedés minimálisra csökkenti a karcolások kockázatát, amikor készülékét sík felületre helyezi. A vékony kialakításnak köszönhetően nem kell aggódnod az iPhone túlmelegedése miatt.

Az iPhone 15 Plus-t szem előtt tartva

A tok tökéletesen illeszkedik az iPhone 15 Plus készülékhez. Precíziósan vágott nyílásokkal rendelkezik, így a tok eltávolítása nélkül is teljes hozzáférést biztosít a portokhoz, gombokhoz és kamerafunkciókhoz. A beépített mágnesek lehetővé teszik a gyors töltést induktív töltővel. A kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően a tok az idő múlásával nem sárgul, így hosszabb ideig megőrzi esztétikus megjelenését. Ráadásul a speciális oleofób bevonat megakadályozza, hogy csúnya ujjlenyomatok és zsíros foltok maradjanak rajta.

Gyártó: Baseus

Szín: Átlátszó

Kompatibilitás: iPhone 15 Plus

Anyag: PC

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett