Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168437281 Márka: Playmags

Mágneses csempék 3D vonat Playmags 155 - 20 darabos készlet


Cikkszám: 155 | EAN/Vonalkód: 5906168437281 | Márka: Playmags

Mágneses csempék 3D vonat Playmags 155 - 20 darabos készlet


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ismertesd meg gyermekedet a kreatív játék varázslatos világával a Playmags mágneses építőkockákkal! A készlet 20 elemből áll és ideális megoldás a 3 éves kortól kezdve, akik szeretnék fejleszteni fantáziájukat és építési készségeiket. A kockáknak köszönhetően a kicsik különféle projekteket építhetnek és nevelő valamint szórakoztató játékkal tölthetik az idejüket. A játék elnyerte a Dr. Toy díjat, és megkapta a National Parenting Center jóváhagyási pecsétjét.

Kreativitás fejlesztése
A Playmags készlet segít a gyerekeknek a kreativitás fejlesztésében. A mágneses kockák ösztönzik a kritikai és logikai gondolkodás fejlődését. A különféle formákkal és lehetőségekkel a kicsik egyedi építményeket hozhatnak létre, ami ösztönzi a képzelőerejüket.

Elemei, amelyek felkeltik a kisgyerekek érdeklődését
A Playmags készlet 4 autót és 16 kaput tartalmaz. A kockák mágnesei minden oldalról vonzódnak egymáshoz. A kis építők kombinálhatják az eszközöket egy sík felületen, hogy különféle mintákat és szerkezeteket hozzanak létre, valamint megtanulják az alapvető geometriai, szimmetriai, építészeti és matematikai fogalmakat.

Nevelési szempontú játék
A Playmags készlet formái és mintái elősegítik a motoros készségek fejlődését, ösztönzik a kreativitást, és erősítik a matematika, geometria és tudományos készségeket. A gyerekek színes darabokkal játszva tanulnak, amelyek fejlesztik a kognitív és kézügyességüket.

A készlet tartalma:
- Autó x4
- Kapu x16

Gyártó: Playmags
Gyártói kód: 155
Anyaga: Műanyag
Gyermek neme: Fiú, Lány
Ajánlott korosztály: 3 éves kortól

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett