Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168437243 Márka: Playmags

Mágneses csempék 3D Playmags 158 - 60 darabos készlet gyerekjáték


Cikkszám: 158 | EAN/Vonalkód: 5906168437243 | Márka: Playmags

Mágneses csempék 3D Playmags 158 - 60 darabos készlet gyerekjáték


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

3D mágneses blokkok Playmags 158 készlet 60 elemmel.
Biztosítson nagyszerű oktatási szórakozást gyermekének. A 3D mágneses blokkok a Playmags-től segítenek a 3 éves kortól kezdődő gyerekeknek a készségek, a kreativitás és a képzelet fejlesztésében, miközben kreatív tevékenységeket kínálnak. A készlet 60 elemből áll, amelyek számos építési lehetőséget kínálnak, és ösztönzik a kicsiket, hogy új formákat és alakzatokat fedezzenek fel. A játékot szakértők is elismerték, és elnyerte a rangos Dr. Toy díjat valamint a National Parenting Center pecsétjét.

Erős mágnesek
A Playmags blokkok megbízható mágnesekkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik nagy és összetett struktúrák létrehozását. Ez lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy magas és stabil konstrukciókat építsenek anélkül, hogy aggódnának az elemek széthullása miatt.

A kreativitás fejlesztése
A játék elősegíti a kreativitás fejlődését a gyerekekben, végtelen órákon át tartó kreatív szórakozást kínálva. A különböző formák és színek révén a kicsik különféle mintákat hozhatnak létre, ami elősegíti a kritikus gondolkodási készségek fejlődését.

Tanulás játékon keresztül
A Playmags készlet elemei segítenek a gyerekeknek az alapvető matematikai és geometriai fogalmak elsajátításában, valamint bevezetnek az építészeti elvek alapjaiba. Ennek eredményeképpen a kicsik szimmetria és formák ismeretekre tesznek szert, miközben szórakoznak, ami pozitív hatással lehet jövőbeli oktatási eredményeikre.

Mozgáskészségek javítása
A Playmags blokkokkal való építkezés fejleszti a gyerekek mozgáskészségeit is. A kis elemek manipulálása és összetett konstrukciók létrehozása elősegíti a kéz-szem koordináció és a precíz kézmozdulatok fejlődését.

Az elemek sokfélesége
A készlet különböző alakú és méretű blokkokat tartalmaz, beleértve négyzeteket, háromszögeket és ablakokat. Színes betűk is megtalálhatók, amelyek beilleszthetők a blokkokba. Ilyen változatossággal a gyerekek számtalan egyedi struktúrát hozhatnak létre.

A készlet tartalma:
- Négyszög x22
- Ablak x14
- Téglalap alakú háromszög x4
- Betűk x6
- Hegyes háromszög x7
- Egyenlő szárú háromszög x7
- Füzet ötletekkel x1

Gyártó: Playmags
Gyártói kód: 158
Anyag: műanyag
Neme: fiú, lány
Ajánlott korosztály: 3 éves kortól

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett