Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168437267 Márka: Playmags

Mágneses csempék 3D Kupola Playmags 164 - 28 db készlet


Cikkszám: 164 | EAN/Vonalkód: 5906168437267 | Márka: Playmags

Mágneses csempék 3D Kupola Playmags 164 - 28 db készlet


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Playmags 3D mágneses kupola építőblokkok 164-es készlete 28 darabból áll. A 3D Playmags mágneses építőkockák készlete serkenti gyermeke képzelőerejét, és órákon át tartó kreatív szórakozást biztosít. Az egész készlet 28 elemből áll, amelyeket sokféleképpen lehet kombinálni, hogy egyedi szerkezeteket hozzunk létre. A játék 3 éves kortól alkalmas kisgyermekek számára, és tökéletesen kiegészíti más Playmags készleteket.

Erős mágnesek és változatos elemek
A Playmags blokk minden egyes darabja erős mágnesekkel van ellátva, hogy biztosítsa az építmény tartósságát és stabilitását. A készlet 12 kupola darabot, 12 ablakot és 4 hatszöget tartalmaz. Ezek segítségével a gyerekek egyedi szerkezeteket, például kastélykupolákat hozhatnak létre, amelyeket szabadon lehet módosítani. A mágnesek minden oldalon működnek, és még akkor is vonzzák egymást, ha meg vannak fordítva, így lehetővé téve a bonyolultabb szerkezetek létrehozását.

Kreativitás és motorikus készségek fejlesztése
A Playmags arra ösztönzi a gyermekeket, hogy kreatívan gondolkodjanak és fejleszti képzelőerejüket. A darabok különböző formái és színei végtelen szerkezetek létrehozását teszik lehetővé, ami elősegíti a kritikus gondolkodási képességek fejlődését. Az építőkockákkal való játék elősegíti a kéz-szem koordináció és a precíz kézmozgások fejlődését is, ami rendkívül fontos a kisgyermekek fejlődése szempontjából.

Oktató jellegű szórakozás
A színes darabok egymásra helyezésével a gyerekek alapvető matematikai fogalmakat tanulnak, mint például a számolás, az összeadás és a kivonás, illetve ismereteket szereznek a szimmetriáról és a térbeli gondolkodásról. A Playmags készlet nagyszerű módja annak, hogy a tanulást és a szórakozást összekapcsoljuk.

A biztonság érdekében
A Playmags mágneses építőkockák kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek garantálják a tartósságot. A játék minden biztonsági előírásnak megfelel, így a szülők nem kell aggódniuk gyermekeik biztonsága miatt.

A készlet tartalma:
- 12 kupola darab
- 12 ablak
- 4 hatszög

Gyártó: Playmags
Gyártói kód: 164
Anyag: Műanyag
Gyermek neme: fiú, lány
Ajánlott kor: 3 éves kortól

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett