Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576258545 Márka: Hurtel

Magic Shield tok iPhone 13 Pro rugalmas páncél tok fekete


Cikkszám: MAGIC SHIELD IPHONE 13 PRO BLACK | EAN/Vonalkód: 9145576258545 | Márka: Hurtel

Magic Shield tok iPhone 13 Pro rugalmas páncél tok fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Magic Shield tok páncél tok rugalmas borítás telefonhoz
Ha szeretnéd, hogy a telefonod ellenálljon az ütődéseknek és behatásoknak, és közben elegáns megjelenést kölcsönözzön neki, válaszd a Magic Shield tokot. Ez egy rugalmas tok, amely tökéletesen illeszkedik az okostelefon alakjához. Jól védi a leesések hatása ellen, csúszásmentes élekkel rendelkezik, és lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést is. Kétlépcsős kamera lencse védelmet is biztosít. A Magic Shield tok sok szép színben kapható. Válaszd ki a kedvencedet!

Specifikáció:
- Modell: Magic Shield tok
- Anyag: TPU

A Magic Shield tok legfontosabb előnyei:
- Tökéletesen elnyeli az ütéseket. A Magic Shield tok 10 beépített láthatatlan légzsákkal rendelkezik: négy a sarkokban és hat a hátoldalon. Jól védi a leesések hatásait.
- Lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést anélkül, hogy el kellene távolítani a tokot. A tok megfelelő vastagsággal rendelkezik, amely nem zavarja az induktív töltést.
- Pontosan illeszkedik a készülék széléhez, minden oldalról védi azt. Leesés esetén az ütközési energia egyenletesen oszlik el, ami jelentősen csökkenti a telefon károsodásának esélyét.
- Magas szintű védelmet nyújt a telefonodnak, jobb fogással. Csúszásmentes élei autógumihoz hasonlító felülettel rendelkeznek. Így a telefonod nem esik ki a kezedből.
- Tökéletesen alkalmazkodik a telefon formájához. Kivágások találhatóak a töltőport, a fejhallgató és a hangszórók számára.
- Kétlépcsős kamera védelme van. A lencse kivágások és az emelt szélű kialakítás védik a kamerát portól, víztől és karcolásoktól.
- Könnyen összeszerelhető és szétszerelhető a telefonra. A tok magas minőségű TPU-ból készült - egy műanyag anyagból, amely nemcsak hogy puhítja a leesésekhez kapcsolódó ütődéseket, de nem is törik.
- Védi a telefonod hátulját a karcolásoktól. A belső réteg finom, flokkolt béléssel van bevonva.
- Sokáig tiszta marad. A selymes bevonat nem gyűjt ujjlenyomatokat, port vagy szennyeződéseket, és ha szennyeződik, a bevonat könnyen mosható.
- Sok gyönyörű, visszafogott színben kapható. Találd meg a kedvenced!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett