Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576258583 Márka: Hurtel

Magic Shield tok iPhone 13 Pro-hoz, flexibilis páncél tok világoskék


Cikkszám: MAGIC SHIELD IPHONE 13 PRO LIGHT BLUE | EAN/Vonalkód: 9145576258583 | Márka: Hurtel

Magic Shield tok iPhone 13 Pro-hoz, flexibilis páncél tok világoskék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Magic Shield tok páncél tok, flexibilis borítás a telefonhoz Ha szeretnéd, hogy a telefonod ellenálló legyen az ütésekkel és rázkódásokkal szemben, és közben elegáns megjelenésű legyen, válaszd a Magic Shield tokot. Az ideálisan illeszkedő flexibilis borítás tökéletesen alkalmazkodik az okostelefon formájához. Jól védi az esésektől, csúszásmentes szélei vannak és lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést is. Két szintű kamera lencsevédelmével rendelkezik. A Magic Shield tok számos gyönyörű színben elérhető. Válaszd ki a kedvencedet!

Specifikáció:
- Modell: Magic Shield tok
- Anyag: TPU

A Magic Shield tok legfontosabb előnyei:
- Tökéletesen elnyeli az ütéseket. A Magic Shield tok 10 beépített láthatatlan légzsákkal rendelkezik: négy a sarkokban és hat a hátoldalon. Jól védi az esések hatásaitól.
- Engedi a vezeték nélküli töltést tok eltávolítása nélkül. A tok megfelelő vastagságú, így nem zavarja az induktív töltést.
- Pontosan illeszkedik a készülék széléhez, minden oldalról védi azt. Egy esetleges esés esetén az ütés energia egyenletesen oszlik el, ami jelentősen csökkenti a telefon sérülésének valószínűségét.
- Magas szintű védelmet nyújt a telefonodnak több fogással. Csúszásmentes széleit autógumihoz hasonló felülettel látták el, így a telefon nem esik ki a kezedből.
- Tökéletesen alkalmazkodik a telefon formájához. Kivágásokkal rendelkezik a töltőportnál, a fejhallgatónál és a hangszóróknál.
- Két szintű kamera védelme van. A lencsekivágások és a megemelt szélek védik a kamerát a portól, víztől és karcolásoktól.
- Könnyen összeszerelhető és szétszedhető a telefonon. A tok magas minőségű TPU-ból készült - egy műanyag anyagból, amely nem csak az esetleges esések ütéseit tompítja, hanem nem is törik.
- Megvédi a telefonod a karcolásoktól a hátoldalon. A belső réteg finom, káddal borított béléssel van ellátva.
- Sokáig tiszta marad. A selymes bevonat nem gyűjti össze az ujjlenyomatokat, port vagy piszkot, és ha mégis koszolódna, a bevonat könnyen mosható.
- Sok gyönyörű, finom színben kapható. Találd meg a kedvencedet!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett