Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576258590 Márka: Hurtel

Magic Shield Case tok iPhone 13 Pro Max-hoz, rugalmas páncélozott borítás, fekete


Cikkszám: MAGIC SHIELD IPHONE 13 PRO MAX BLACK | EAN/Vonalkód: 9145576258590 | Márka: Hurtel

Magic Shield Case tok iPhone 13 Pro Max-hoz, rugalmas páncélozott borítás, fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Magic Shield Case páncélozott tok, rugalmas borítás a telefonhoz Ha szeretnéd, hogy a telefonod ellenálljon az ütéseknek és rázkódásoknak, ugyanakkor elegáns megjelenést kívánsz, válaszd a Magic Shield Case-t. Ez egy rugalmas borítás, amely tökéletesen illeszkedik az okostelefon alakjához. Jól védi az esések hatásaitól, csúszásmentes szélekkel rendelkezik, és lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést. Kétlépcsős védelmet nyújt a kamera lencséinek is. A Magic Shield Case sok gyönyörű színben elérhető. Válaszd ki a kedvencedet!

Specifikáció:
- Modell: Magic Shield Case
- Anyag: TPU

A legfontosabb előnyök:
- Tökéletesen elnyeli az ütéseket. A Magic Shield Case 10 láthatatlan légzsákkal rendelkezik: négy a sarkokban, hat a hátoldalon. Jól védi az esések hatásaitól.
- Lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést a tok eltávolítása nélkül. A tok olyan vastagsággal rendelkezik, amely nem zavarja az induktív töltést.
- Pontos illeszkedést biztosít a készülék széléhez, minden oldalról védelmet nyújtva. Esés esetén az ütközési energia egyenletesen oszlik el, ami jelentősen csökkenti a telefon károsodásának valószínűségét.
- Magas védelmet nyújt a telefon számára a nagyobb tapadás révén. Csúszásmentes szélekkel rendelkezik, amelyek felülete egy autóabroncshoz hasonlít. Így a telefon nem csúszik ki a kezedből.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon alakjához. A töltőporthoz, a fejhallgatóhoz és a hangszórókhoz való kivágásokkal rendelkezik.
- Kameravédelmet biztosít. A lencsekivágások és a megemelt élvédő kialakítás megvédi a kamerát a portól, víztől és karcolásoktól.
- Megkönnyíti a telefonra való fel- és leszerelést. A tok magas minőségű TPU-ból készült - egy műanyag anyagból, amely nemcsak hogy elnyeli az esésekhez kötődő ütéseket, hanem nem törik.
- Védi a telefon hátulját a karcolásoktól. A belső réteg finom szövettel van bevonva.
- Hosszan tiszta marad. A selymes bevonat nem gyűjti az ujjlenyomatokat, port vagy szennyeződéseket, és ha koszos, a bevonat könnyen tisztítható.
- Sok szép, visszafogott színben kapható. Találd meg a kedvencedet!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett