Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576266274 Márka: Hurtel

Magic Shield Case iPhone 14 Pro tok elasztikus páncélozott burgundi tok


Cikkszám: MAGIC SHIELD IPHONE 14 PRO BURGUNDY | EAN/Vonalkód: 9145576266274 | Márka: Hurtel

Magic Shield Case iPhone 14 Pro tok elasztikus páncélozott burgundi tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Magic Shield Case páncélozott tok, rugalmas borítás a telefon számára

Ha azt szeretnéd, hogy a telefonod ellenálló legyen az ütésekkel és rázkódásokkal szemben, ugyanakkor elegáns megjelenést is kívánsz, válaszd a Magic Shield Case -t. Ez egy rugalmas borítás, amely tökéletesen illeszkedik az okostelefon formájához. Jól védi az esések hatásaitól, csúszásmentes élekkel rendelkezik, és lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést. Kétlépcsős védelmet is nyújt a kamera lencséinek. A Magic Shield Case számos gyönyörű színben elérhető. Válaszd ki a kedvencedet!

Specifikációk:
- Modell: Magic Shield Case
- Anyag: TPU

A Magic Shield Case legfontosabb előnyei:
- Tökéletesen elnyeli az ütéseket. A Magic Shield Case-ben összesen 10 láthatatlan légzsák van beépítve: négy a sarkokban és hat a hátlapon. Jól védi az esések hatásaitól.
- Lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést anélkül, hogy le kellene venni a tokot. A tok megfelelő vastagságú, ami nem zavarja az induktív töltést.
- Pontosan illeszkedik a készülék széléhez, minden oldalról védelmet nyújtva. Esés esetén az ütési energia egyenletesen eloszlik, ami jelentősen csökkenti a telefon sérülésének valószínűségét.
- Magas szintű védelmet nyújt a telefonnak a jobb tapadásának köszönhetően. Az élek csúszásmentesek, felületük egy autóabroncshoz hasonló. Így a telefon nem esik ki a kezedből.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon formájához. Kivágásokkal rendelkezik a töltőport, a fejhallgató és a hangszórók számára.
- Kétlépcsős kameravédelmet biztosít. A lencsekivágások és a megemelt szegély kialakítás védi a kamerát a portól, víztől és karcolásoktól.
- Könnyen fel- és leszerelhető a telefonra. A tok magas minőségű TPU-ból készült - ez egy olyan műanyag, amely nemcsak, hogy elnyeli az esetleges esések okozta ütéseket, hanem nem is törik.
- Megvédi a telefon hátulját a karcoktól. A belső réteg finom flokon borítással van ellátva.
- Hosszú ideig tiszta marad. A selymes bevonat nem gyűjti össze az ujjlenyomatokat, port vagy szennyeződéseket, és ha koszos is lesz, a bevonat könnyen tisztítható.
- Sok gyönyörű, visszafogott színben kapható. Találd meg a kedvencedet!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett