Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576258521 Márka: Hurtel

Magic Shield Case iPhone 13 rugalmas páncélozott tok sötétkék


Cikkszám: MAGIC SHIELD IPHONE 13 NIGHT BLUE | EAN/Vonalkód: 9145576258521 | Márka: Hurtel

Magic Shield Case iPhone 13 rugalmas páncélozott tok sötétkék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Magic Shield Case páncélozott rugalmas telefontok Ha szeretnéd, hogy telefonod ellenálló legyen az ütésekkel és hullásokkal szemben, ugyanakkor elegáns megjelenésre is vágysz, válaszd a Magic Shield Case-t. Ez egy rugalmas tok, amely tökéletesen illeszkedik az okostelefon formájához. Hatékonyan védi a készüléket az esések következményeitől, csúszásgátló élei vannak, és lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést is. Kétfázisú kameravédelmet is biztosít. A Magic Shield Case sok szép színben kapható. Válaszd kedvencedet!

Specifikáció:
- Modell: Magic Shield Case
- Anyag: TPU

A Magic Shield Case legfontosabb előnyei:
- Tökéletesen elnyeli az ütéseket. A Magic Shield Case 10 beépített, láthatatlan légpárnát tartalmaz: négyet a sarkoknál és hatot a hátlapon. Hatékonyan védi a készüléket az esések következményeitől.
- Lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést a tok eltávolítása nélkül. A tok megfelelő vastagságú, így nem zavarja az induktív töltést.
- Pontosan illeszkedik a készülék széléhez, minden oldalról védve azt. Esés esetén az ütési energiát egyenletesen osztja el, ezáltal jelentősen csökkenti a telefon sérülésének valószínűségét.
- Magas szintű védelmet nyújt a telefon számára jobb tartással. Csúszásmentes élei autóabroncs-szerű felülettel rendelkeznek. Így a telefon nem esik ki a kezedből.
- Tökéletesen alkalmazkodik a telefon formájához. Kivágásokkal rendelkezik a töltőport, a fejhallgató és a hangszórók számára.
- Kétfázisú kameravédelemmel rendelkezik. A lencse kivágásai és az emelt éldizájn megvédi a kamerát a portól, víztől és karcolásoktól.
- Könnyű összeszerelni és szétszerelni a telefonon. A tok kiváló minőségű TPU anyagból készült - egy műanyag, amely nemcsak puhabban elnyeli az ütéseket egy esetleges eséskor, de nem is törik.
- Védi a telefont a hátlapi karcolásoktól. A belső réteg finom, nyomott béléssel van bevonva.
- Hosszan tiszta marad. A selymes bevonat nem gyűjti össze az ujjlenyomatokat, port vagy szennyeződést, és ha szennyeződik, a bevonat könnyen mosható.
- Sok szép, visszafogott színben kapható. Találd meg kedvencedet!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett