Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971606841462 Márka: Magene

Magene C606 kerékpár computer


Cikkszám: C606 | EAN/Vonalkód: 6971606841462 | Márka: Magene

Magene C606 kerékpár computer


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

61000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

C606 kerékpár computer

A C606 kerékpár computer egy fejlett eszköz, amely gazdag funkciókészlettel rendelkezik, beleértve a pontos GPS követést, fejlett teljesítménymonitorozást és az egyszerű adat-szinkronizálást. A 2,8 hüvelykes színes érintőképernyővel, víz- és porállósággal, valamint széleskörű csatlakozási lehetőségekkel a C606 megbízható eszköz mind amatőrök, mind profi kerékpárosok számára, akik szeretnék fejleszteni kerékpározási képességeiket. A computer 11 nyelvet támogat, beleértve a lengyelt is, és több eszközzel is használható Bluetooth-on keresztül, ami sokkal egyszerűbbé teszi a használatát.

Nagy felbontású érintőképernyő
A C606 egy 2,8 hüvelykes, teljes színes érintőképernyővel van felszerelve, amely tartós Asahi üvegből készült. A képernyőt hidrofób és ujjlenyomatmentes bevonattal védik, biztosítva a kiváló láthatóságot minden körülmény között. Ez kényelmessé és intuitívvá teszi a kerékpár computer használatát, még intenzív túrák során is.

Gyors és hatékony adatátvitel
Az eszköz támogatja az adatátvitelt Bluetooth-on és WiFi-n keresztül, lehetővé téve a térképek gyors letöltését és az adatok szinkronizálását mobil alkalmazásokkal. Akár 200k/s átviteli sebességgel az adatátvitel akár 28-szor gyorsabb, mint a Bluetooth esetében, lehetővé téve a zökkenőmentes működést még a legigényesebb körülmények között is.

Precíz helymeghatározás és navigáció
A C606 computer fejlett chipkészlete lehetővé teszi a pontos helymeghatározást az AGNSS technológia segítségével. A lépésről lépésre navigációval, a globális térképekhez való hozzáféréssel és a GPX fájlok importálásának lehetőségével mindig megtalálja a megfelelő útvonalat, és biztonságosan elérheti célját.

Intelligens vezetési asszisztens
A C606 lehetővé teszi a L508 radar és L308 intelligens hátsó lámpa tartozékok konfigurálását és használatát. Ez lehetővé teszi az eszköz számára, hogy reagáljon a vezetési feltételekre, például bekapcsolja a hátsó lámpát, amikor meghalad egy bizonyos sebességet, vagy rezgéssel értesít, ha magas a pulzusszáma. Az értesítések a telefonhívásokról és üzenetekről, valamint a hidratálásra és szünetekre vonatkozó emlékeztetők biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik a vezetést.

Kiterjedt adatkijelző rendszer
A C606 széleskörű adatkijelzési lehetőségeket kínál, beleértve az óramutatókat, vonaldiagramokat és numerikus ábrázolásokat. Akár 12 vezetési módot és 103 kulcsfontosságú vezetési adatot támogat, amelyek akár 10 oldalon is megtekinthetők. Ez teljes betekintést nyújt a teljesítményébe és előrehaladásába.

Fejlett beltéri edzés
Az eszköz lehetővé teszi a külső útvonalak újraélését a beltéri edzések során, a smart trainer szinkronizálásának köszönhetően. Létrehozhat és kezelhet edzéspályákat az OnelapFit alkalmazásban, beállíthat teljesítmény- és kadenciacélokat, így hatékonyan edzhet akár otthon is.

Az OnelapFit alkalmazás képességei
Az OnelapFit alkalmazás egy professzionális kerékpáros edzés- és adatanalízis eszköz. Lehetővé teszi a beállítások és adatok szinkronizálását, követheti a haladását, és elemezheti az eredményeket 38 különböző paraméter és 15 diagram alapján. Az alkalmazás támogatja az integrációt népszerű platformokkal, mint a STRAVA és a TrainingPeaks, lehetővé téve az eredmények egyszerű megosztását és más felhasználókkal való összehasonlítását. Az OnelapFit segítségével kezelheti edzéseit, beállíthat teljesítmény- és kadenciacélokat, és tervezheti az útvonalakat a hatékonyabb és szervezettebb edzés érdekében.

Tartozékok
Eszköztartó, biztonsági pánt, használati útmutató, töltőkábel

Gyártó: Magene
Modell: C606
Kijelző: 2,8 hüvelyk, színes, érintőképernyős, teljes laminálás
Méretek: 97x57x17,6 mm
Súly: 105 g
Csatlakoztathatóság: WiFi, Bluetooth 5.0, ANT+
Támogatott vezetési módok: 12 (2 alapértelmezett, 10 konfigurálható)
Támogatott adatok: 103 elem 13 kategóriában
Adatoldalak száma: Vezetési módként akár 10 oldal
Navigáció: Lépésről lépésre navigáció
Vízállóság: IPX7
Újratölthető akkumulátor: 17-25 óra nappali módban, akár 28 óra energia-megtakarítási módban
Töltési idő: 3 óra 10 perc
Töltőport: USB-C
Üzemi hőmérséklet: -10°C és 50°C között
Belső memória: 4 GB
Funkciók: Automatikus szünet, automatikus fényerő, automatikus kikapcsolás, értesítések, pálya edzés
Támogatott eszközök: Sebességmérő, kadenciás érzékelő, pulzusmérő, sebesség/kadenciás érzékelő, wattmérő, smart trainer, radar hátsó lámpa és L308 intelligens hátsó lámpa, Shimano Di2 és SRAM eTap elektronikus váltórendszer
Támogatott műholdak: Beidou, GPS, Glonass, Galileo
Adatexport: Kompatibilitás a Strava és TrainingPeaks alkalmazásokkal

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett