Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900495119797 Márka: TFO

Mag Ring tok iPhone 13 Pro 6,1" fekete


Cikkszám: GSM172027 | EAN/Vonalkód: 5900495119797 | Márka: TFO

Mag Ring tok iPhone 13 Pro 6,1" fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Mag Ring telefontok tökéletes kombinációja a védelemnek, a dizájnnak és a felhasználói kényelemnek. Kiváló minőségű anyagokból készült, megbízható védelmet nyújt a karcolások, szennyeződések és véletlenszerű leejtések ellen. A precíz kivágásoknak köszönhetően a portok teljes hozzáférést biztosítanak a töltési és a fejhallgató funkciókhoz anélkül, hogy le kellene venned a tokot. Továbbá, a kamera és lencsék számára kialakított precíz kivágások megvédik a telefon lencséjét a karcolásoktól, anélkül, hogy a fotók minősége romlana.

A tok matt hátlapja nem sárgul be, és ellenáll az ujjlenyomatoknak, hosszú távon is esztétikus megjelenést biztosítva. A tok gombjait elektromos bevonattechnológiával fémet felvinve védik, ami tartósságot és elegáns megjelenést biztosít.

A Mag Ring tok merev hátlappal és puha oldallal rendelkezik, így könnyen felhelyezhető és levehető a telefonról, miközben mindig védelmet biztosít. A Mag Ring kulcsfontosságú jellemzője a MagSafe technológia alkalmazása, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést. Az innovatív technológia a fém gyűrű alatt rejtőzik, kényelmes és zökkenőmentes töltést biztosítva. Emellett a fém gyűrű állványként vagy ujjfogóként szolgálhat, mind funkcionális, mind stílusos megjelenést kölcsönözve. Ennek eredményeként a tok kompatibilis a legtöbb mágneses tartóval.

A tok oldalán található lyukakba fűzheted a nyakpántot vagy díszeket, további védelmet biztosítva a telefon elvesztése ellen.

A Mag Ring tok tökéletes kombinációja a védelemnek, a dizájnnak és a funkcionalitásnak, így fokozva a telefon használatával járó élményt és biztonságot.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett