Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900495120243 Márka: TFO

Mag Ring tok iPhone 13 6,1" fekete


Cikkszám: GSM172029 | EAN/Vonalkód: 5900495120243 | Márka: TFO

Mag Ring tok iPhone 13 6,1" fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Mag Ring fliptok tökéletes kombinációja a védelemnek, a dizájnnak és a felhasználói kényelemnek. Kiváló minőségű anyagokból készült, megbízható védelmet nyújt a karcolások, szennyeződések és véletlen leejtések ellen. A precíz kivágások lehetővé teszik a portok teljes elérését, így nem szükséges eltávolítani a tokot a töltéshez vagy a fejhallgató funkciók használatához. Ezenkívül a kamera és lencsék pontos kivágásai védik a telefon lencséjét a karcolásoktól, anélkül, hogy rontanák a képek minőségét.

A tok matt hátlapja nem sárgul be és ellenáll az ujjlenyomatoknak, így hosszabb ideig megőrzi esztétikus megjelenését. A tok gombjai fémes festéssel vannak lefedve galvanizációs technológiával, ami tartósságot és elegáns megjelenést biztosít.

A Mag Ring tok merev hátlappal és puha oldalakkal rendelkezik, így könnyen felhelyezhető és eltávolítható a telefonról, miközben folyamatosan védelmet nyújt.

A Mag Ring kulcsfontosságú jellemzője a MagSafe technológia alkalmazása, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést. A fémgyűrű alatt rejtett innovatív technológia kényelmes és könnyed töltést biztosít. Ráadásul a fémgyűrű állványként vagy ujjfogóként is szolgálhat, növelve a funkcionalitást és a stílusos megjelenést. Ennek eredményeként a tok kompatibilis a legtöbb mágneses tartóval.

A tok oldalán lévő lyukak lehetővé teszik egy pánt vagy díszek rögzítését, így további védelmet biztosítanak a telefon elvesztése ellen.

A Mag Ring tok a védelem, a dizájn és a funkcionalitás tökéletes kombinációja, javítva az okostelefon használatát, fokozva az örömöt és a biztonságot.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett