Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941788828179 Márka: Orico

M.2 SATA külső meghajtó tok, Orico PWM2-BK-EP, USB-C, 5Gbps (fekete)


Cikkszám: PWM2-BK-EP | EAN/Vonalkód: 6941788828179 | Márka: Orico

M.2 SATA külső meghajtó tok, Orico PWM2-BK-EP, USB-C, 5Gbps (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5950 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

M.2 SATA külső meghajtó tok, Orico PWM2-BK-EP, USB-C, 5Gbps (fekete). Mostantól kényelmesebben használhatja M.2 SATA meghajtóját. Az Orico tok rendkívül könnyen telepíthető és lehetővé teszi a fájlok akár 5 Gbps sebességű átvitelét. Stabil, megbízható adatátvitelt biztosít, és széleskörű kompatibilitása miatt kiemelkedő. Ugyanakkor rendkívül könnyű, praktikus és tartós. A termék akár 4TB kapacitású meghajtókat is támogat.

Azonnali fájlátvitel
Gyakran szokott fájlokat átvinni eszközök között? Többé nem kell hosszú ideig várnia, hogy a fényképei vagy dokumentumai elérjék céljukat! A tok lehetővé teszi az adatok akár 5 Gbps sebességű átvitelét. Ez azt jelenti, hogy csak néhány pillanatra van szükség a szükséges fájlok átviteléhez a számítógépére vagy laptopjára!

Masszív kivitelezés
A tok magas minőségű alumíniumötvözetből készült, ami rendkívül tartós és ellenálló a sérülésekkel szemben. Nem melegszik túlzottan. A tok modern, minimalista kialakítással is büszkélkedhet, és elég kézre esik ahhoz, hogy mindig kéznél legyen.

Megbízható teljesítmény
Az Orico tok egy fejlett chippel van felszerelve, amely támogatja az UASP protokollt és a TRIM funkciót. Ezáltal stabil, biztonságos és gyors adatátvitelt biztosít. Ennek köszönhetően hatékony és megbízható teljesítményt nyújt. Az eszköz beépített LED-jelzővel is rendelkezik, amely információt ad a működési állapotáról.

Széles kompatibilitás - egyszerű telepítés
A termék kompatibilis különféle M.2 SSD-kel, beleértve a 2280, 2260, 2242 és 2230 típusokat. Nagyon egyszerűen telepíthető - nincs szükség további eszközökre! Továbbá, a tok tökéletesen működik Windows, Mac OS, Linux és Android eszközökkel, például laptopokkal.

Még több hely a fájlainak
Ne aggódjon amiatt, hogy kifut a hely a szükséges fájlok tárolására. A tok akár 4TB kapacitású meghajtókkal is kompatibilis. Így gond nélkül mentheti fényképeit, videóit vagy dokumentumait! Ez a megoldás tökéletes grafikusok, fotósok és webfejlesztők számára is.

A csomag tartalma:
- Meghajtó tok

- USB-C - USB-A kábel

- Szilikon dugók

- Felhasználói kézikönyv

Márka
Orico

Modell
PWM2-BK-EP

Szín
Fekete

Támogatott protokollok
SATA

Kimenet
USB 3.2 type C

Átvitel sebessége
Akár 5Gbps

Max. lemezkapacitás
4TB

Anyag
Alumínium ötvözet + ABS

Kábel hossza
30cm

Méretek
124x35x14mm

Kompatibilitás
M.2 NGFF SATA 2230, 2242, 2260, 2280 SSD-k

Támogatott rendszerek
Windows, Mac OS, Linux, Android

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett