Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6977335210050 Márka: Lubluelu

Lubluelu SL60 Plus Takarító Robot (Fekete)


Cikkszám: 4873195 | EAN/Vonalkód: 6977335210050 | Márka: Lubluelu

Lubluelu SL60 Plus Takarító Robot (Fekete)


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

127400 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Lubluelu SL60 Plus takarító robot (Fekete).

Szerezzen be egy olyan eszközt, amely megszabadítja Önt a házimunkától. A Lubluelu SL60 Plus takarító robot alaposan porszívózza és felmossa a padlókat, és a mellékelt állomásnak köszönhetően automatikusan kiüríti a hulladéktartályát. Emellett kiemelkedő szívóerővel rendelkezik, amely eléri a 4,000 Pa-t, és a működési ideje akár 120 perc is lehet. Az eszköz egy fejlett LiDAR navigációs rendszert használ és kompatibilis a Smartlife/Tuya alkalmazással.

Automatikus hulladéktartály ürítés
Nem kell többé piszkos kézzel vagy időt pazarolva manuálisan üríteni a robot por tartályát. Az SL60 Plus ezt megteszi helyetted! Egy speciális ürítő állomást tartalmaz, amely 30,000 Pa szívóerővel rendelkezik, így pillanatok alatt beszívja a szennyeződéseket. A hulladékzsák kapacitása akár 2.5 liter is lehet - elég nagy ahhoz, hogy csak 60 naponta kelljen cserélni.

Gyorsan megbirkózik a szennyeződésekkel
Mondj búcsút az örökös szennyeződéseknek. Az SL60 Plus robot egy erős kefementes motorral van felszerelve és akár 4,000 Pa szívóerőt is kínál. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan távolítsa el a port, morzsákat és szőröket! Az eszköz 3 szívási szint közül is választhatsz, így a működését az elvárásaidhoz igazíthatod. Azonban a lehetőségek itt nem érnek véget - a robot képes automatikusan növelni a teljesítményét a szőnyegeken, még alaposabb tisztítás érdekében.

Tiszta és fényes padló
Az SL60 Plus robot a nedves padlótisztítást is gondozza. Az eszköz 3 vízáteresztési szint közül enged választani és képes utánozni a kézi felmosást, így könnyedén eltávolítja még a makacs foltokat is. Felejtsd el a sáros kutyalábnyomokat és a kiömlött italokat! Továbbá, a robot egy csúcskategóriás elektronikus szivattyút használ a működésének irányítására és a szivárgások megelőzésére.

Bármely otthonban jól működik
A fejlett szenzoroknak köszönhetően nem kell aggódnod, hogy a robot valahol elakad, leesik a lépcsőn, vagy nekiütközik a bútoroknak. Továbbá, az eszköz egy továbbfejlesztett LiDAR navigációs rendszert használ, amely akár 8 méteres hatótávolsággal és nagy pontossággal rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan szkennelje a helyiségeket és pontos térképeket készítsen. Az SL60 Plus cikcakk alakú útvonalat követ, és akár kétszer is átmegy (oda-vissza) akár 10 m2-es helyiségekben. Mindez könnyedén eltünteti a legtöbb makacs szennyeződést, például a port és a szőrszálakat.

Alkalmazással történő vezérlés és még több
A Smartlife/Tuya alkalmazással való kompatibilitásának köszönhetően a robot működtetése rendkívül egyszerű és kényelmes. Használd például munkaterv készítéséhez, helyszíni vagy szélek melletti tisztítás engedélyezéséhez, beállítások módosításához, specifikus területre szabott tisztítás testreszabásához, tiltott zóna létrehozásához és még sok minden máshoz. Az eszköz kompatibilis az Amazon Alexa asszisztenssel is, így hanggal is irányíthatod. Mostantól csak néhány szót kell mondanod, és a robot máris nekilát a takarításnak - még az sem szükséges, hogy nálad legyen a telefonod.

Hosszú üzemidő, automatikus töltés
A 2600 mAh kapacitású akkumulátor akár 120 percnyi folyamatos robotműködést is biztosít. Ezáltal az SL60 Plus ideális választás kis és nagy otthonokba egyaránt! Ráadásul nem kell emlékezned a töltésére. Amikor az akkumulátor teljesítménye 15%-ra csökken, az eszköz automatikusan visszatér az állomásához, és amint feltöltött újra energiával, egyszerűen folytatja a takarítást onnan, ahol abbahagyta.

A csomag tartalmazza
-Takarító robot
-2 az 1-ben por és víztartály
-Töltőállomás
-Szemeteszsák
-Felmosó párna
-Tartozékadapter
-Oldalkefe
-Kiegészítő HEPA szűrő
-Tisztítószerszám
-Felhasználói kézikönyv

Gyártó: Lubluelu
Modell: SL60 Plus
Szívóerő: 4000 Pa
Teljesítmény: 42 W
Vízáramlási szintek száma: 3
Szívó szintek száma: 3
Működési idő: Akár 120 perc
Por tartály kapacitása: 200 ml
Víz tartály kapacitása: 250 ml
Felmosás: Igen
Öntisztító funkció: Nem
Navigációs rendszer: LiDAR
Akkumulátor kapacitása: 2600 mAh
Töltési idő: Körülbelül 4-5 óra
Zajszint: Kb. 55 dB
Szűrőtípus: HEPA H11
Tömeg: 7,9 kg
Alkalmazás: Smartlife / Tuya

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett