Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6977335210098 Márka: Lubluelu

Lubluelu L68 robotporszívó


Cikkszám: 4670236 | EAN/Vonalkód: 6977335210098 | Márka: Lubluelu

Lubluelu L68 robotporszívó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

99700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Lubluelu L68 robotporszívó

Szerezd meg azt a robotot, amely kitisztítja a padlókat az otthonodban. A Lubluelu L68 modellje akár 4500 Pa szívóerővel rendelkezik, és nem csak porszívózást, hanem nedves feltörlést is lehetővé tesz. Akár 120 perc működési ideje van, és fejlett LiDAR navigációs rendszere garantálja az alapos tisztítást és a könnyed helyiségbe jutást. Az eszköz együttműködik a Smartlife / Tuya alkalmazással is, amely lehetővé teszi többek között takarítási ütemtervek tervezését és tiltott zónák létrehozását.

Magas szívóerő
A nagy teljesítményű kefementes motorjának köszönhetően a robot magas szívóerőt biztosít, amely akár 4500 Pa-t is elér. Ez gyorsan és hatékonyan megszabadul a legtöbb szennyeződéstől, például a portól és háziállat szőrtől. Ezen kívül az eszköz egy speciálisan tervezett kefével van ellátva, amely jól működik különböző típusú padlókon - csempéktől kezdve a panelekig és szőnyegekig. Emellett a HEPA H11 szűrő hatékonyan csapdába ejti a finom részecskéket és megelőzi a másodlagos szennyeződést, a csendes működési szint (kb. 54 dB) pedig lehetővé teszi, hogy nyugodtan élvezd a tisztítást.

Tökéletesen tiszta padlók
Feledd el a makacs foltokat, és élvezd a tiszta padlót. Az L68 robot alaposan megtisztítja otthonod padlóit és minden szennyeződést eltüntet. 3 szintű vízáramlást kínál, így az igényeidhez igazíthatod működését. Továbbá, az okos szivárgásmentes kialakításának köszönhetően megakadályozza a szivárgásokat.

Minden házba befér
A robot egy fejlett LiDAR navigációs rendszert használ, amely rendkívüli pontosságot és akár 8 méteres hatótávot biztosít. Ennek köszönhetően pontosan feltérképezi a helyiségeket, gyorsan generálja azok térképeit és optimális takarítási útvonalakat tervez. Nem hagy ki egyetlen zugot sem! Ezen kívül, az eszköz magas minőségű érzékelőkkel van felszerelve, amelyek minimalizálják a bútorokkal való ütközés vagy a lépcsőről való leesés kockázatát.

Még kényelmesebb vezérlés
Az L68 kompatibilis a Smartlife / Tuya alkalmazással, amely kényelmes hozzáférést biztosít számos hasznos funkcióhoz. Az alkalmazás segítségével például testreszabhatod a beállításokat, létrehozhatod a takarítási ütemtervet, bekapcsolhatod a szélén történő takarítást, beállíthatod a tiltott zónát és még sok mást. De ezzel még nincs vége - a robot kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant okos asszisztensekkel, így hangutasításokkal is vezérelheted. Mostantól elég néhány szó, hogy az eszköz működésbe lépjen!

Gondtalan töltés
Az erős, 2600 mAh-s akkumulátorral a teljesen feltöltött robot akár 120 percig is működhet. Ez azt jelenti, hogy nagy házakban is tökéletesen működik! A töltés miatt sem kell aggódnod. Amint az eszköz közel kerül a lemerüléshez, automatikusan visszatér az állomásra, hogy feltöltődjön, majd folytatja a takarítást.

A csomag tartalmazza:
- Takarító robot
- 2 az 1-ben por- és víztartály
- Töltőállomás adapterrel
- Felmosó párna
- HEPA szűrő
- Oldalkefe
- Használati útmutató
- Tisztító eszköz

Gyártó: Lubluelu
Modell: L68
Szívóerő: 4500 Pa
Teljesítmény: 42 W
Vízáramlás szintjeinek száma: 3
Szívószintjeinek száma: 3
Működési idő: Akár 120 perc
Porkapacitás: 200 ml
Víztartály kapacitása: 250 ml
Felmosás: Igen
Öntisztító funkció: Nem
Navigációs rendszer: LiDAR
Akkumulátor kapacitása: 2600 mAh
Töltési idő: Kb. 4-5 óra
Hangerőszint: 54 dB
Szűrő típusa: HEPA H11
Súly: 3,9 kg
Alkalmazás: Smart Life / Tuya

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett