Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363443 Márka: Hurtel

Liquid Silicone tok MagSafe iPhone 16 Pro Max-hoz - sötétzöld


Cikkszám: Liquid Silicone Case MagSafe for iPhone 16 Pro Max Dark green | EAN/Vonalkód: 5907769363443 | Márka: Hurtel

Liquid Silicone tok MagSafe iPhone 16 Pro Max-hoz - sötétzöld


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Élvezd az egyedülálló kényelmet a Liquid Silicone tok MagSafe-fel. Nem csak hatékonyan védi telefonodat, hanem megkönnyíti a mágneses kiegészítők, például indukciós töltők vagy pénztárcák használatát, a MagSafe funkciójának köszönhetően. A rendkívül sima folyékony szilikon felület kellemes tapintású, miközben könnyedséget biztosít. A Liquid Silicone tok MagSafe segítségével telefonod mindig biztonságban, tisztán és készen áll az akcióra.

Specifikáció:
- Sorozat: Liquid Silicone tok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Anyag: TPU
- További jellemzők: kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: sötétzöld

A Liquid Silicone tok MagSafe legfontosabb előnyei:
- MagSafe kiegészítők használatának megkönnyítése: Könnyedén csatlakoztathatod az indukciós töltőt, mágneses tartót vagy pénztárcát. Az erős mágnesek stabil kapcsolatot biztosítanak.
- A tok megerősített szerkezete megvédi a telefont a leesés okozta károktól: A nagy szilárdságú anyag kiváló védelmet nyújt.
- Véd a szennyeződésektől és az ujjlenyomatoktól: A tok felülete porálló és könnyen tisztítható.
- A jól átgondolt tervezés védi a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól: Az emelt szélek megakadályozzák a közvetlen érintkezést a felszínekkel.
- A folyékony szilikon kellemes tapintásérzést nyújt: Az anyag könnyű és kényelmes a mindennapi használat során.

Mágneses kiegészítők a kezed ügyében
A Liquid Silicone tok MagSafe MagSafe funkciójának használata igazi élmény. Az erős mágnesek lehetővé teszik az indukciós töltő, mágneses tartók és más kiegészítők könnyed csatlakoztatását. Többé nem kell eltávolítanod a tokot, hogy teljes mértékben kihasználhasd telefonod képességeit.

Védelem a telefonod számára
A Liquid Silicone tok MagSafe megerősített szerkezete megvédi telefonodat a nem kívánt leesések hatásaitól. A tok tartós anyagból készült, és elnyeli az ütéseket, minimálisra csökkentve a készülék sérülésének kockázatát.

Puha tapintás, ami jó érzést kelt
A Liquid Silicone tok MagSafe lenyűgöz a folyékony szilikon puhaságával, amely bőrbarát. Az anyag nem csak könnyű, hanem nagyon tartós is, hosszú távon biztosítva a kényelmet és a védelmet. Tökéletes stílus és funkcionalitás kombinációja.

Tisztaság és esztétika minden nap
Az ujjlenyomatoknak ellenálló speciális bevonat gondoskodik arról, hogy telefonod mindig újszerűnek tűnjön. Könnyedén eltávolíthatod róla a szennyeződéseket, ami tovább növeli a használat kényelmét.

Képernyő és lencse biztonsága
A Liquid Silicone tok MagSafe emelt élei megóvják a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól. Ennek köszönhetően telefonod mindig biztonságban van, még akkor is, ha képernyővel lefelé helyezed le. Ez egy tökéletes megoldás azok számára, akik minden részletre odafigyelnek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett