Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363542 Márka: Hurtel

Liquid Silicone tok MagSafe iPhone 16-hoz - levendula


Cikkszám: Liquid Silicone Case MagSafe for iPhone 16 Lavender | EAN/Vonalkód: 5907769363542 | Márka: Hurtel

Liquid Silicone tok MagSafe iPhone 16-hoz - levendula


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Liquid Silicone tok MagSafe iPhone 16-hoz - levendula Élvezze a páratlan kényelmet a Liquid Silicone tok MagSafe segítségével. Ez nem csak hatékonyan védi a telefonját, hanem megkönnyíti a mágneses kiegészítők, például induktív töltők vagy tárcák használatát a MagSafe funkciónak köszönhetően. A rendkívül sima folyékony szilikon felület kellemes tapintású, miközben biztosítja a könnyedséget. A Liquid Silicone tok MagSafe segítségével a telefonja mindig biztonságban, tisztán és készen áll az akcióra.

Specifikáció:
- Sorozat: Liquid Silicone tok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU
- További jellemzők: kompatibilis a MagSafe technológiával
- Szín: levendula

A Liquid Silicone tok MagSafe legfontosabb előnyei:
- Megkönnyíti a MagSafe kiegészítők használatát. Könnyedén csatlakoztathat induktív töltőt, mágneses tartót vagy tárcát. Az erős mágnesek stabil kapcsolatot biztosítanak.
- A tok megerősített szerkezete védi a telefont az esés okozta károsodásoktól. A magas ellenálló képességű anyag kiváló védelmet nyújt.
- Védi a szennyeződésektől és ujjlenyomatoktól. A tok felülete porálló és könnyen tisztítható.
- Átgondolt dizájn védi a kijelzőt és a kamera lencsét a karcolásoktól. A megemelt élek megakadályozzák a közvetlen érintkezést a felületekkel.
- Folyékony szilikon kellemes tapintást biztosít. Az anyag könnyű és kényelmes a mindennapi használatra.

Magnetikus kiegészítők könnyed elérése:
A Liquid Silicone tok MagSafe MagSafe funkciójának használata igazi élvezet. Az erős mágnesek lehetővé teszik az induktív töltő, mágneses tartók és más kiegészítők egyszerű csatlakoztatását. Nem kell többé eltávolítania a tokot, hogy kihasználja telefonja teljes képességeit.

Megvédi telefonját a károsodásoktól:
A Liquid Silicone tok MagSafe megerősített szerkezete megvédi telefonját az esések nem kívánt hatásaitól. A tok tartós anyagból készült, amely elnyeli az ütéseket, ezzel minimálisra csökkentve a készülék sérülésének kockázatát.

Puha tapintás, ami jó érzés:
A Liquid Silicone tok MagSafe lenyűgözi a folyékony szilikon lágyságával, amely barátságos a bőrhöz. Az anyag nem csak könnyű, hanem nagyon tartós is, biztosítva a hosszú távú kényelmet és védelmet. A stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja.

Tisztaság és esztétika minden nap:
Az ujjlenyomatoknak ellenálló speciális bevonatának köszönhetően telefonja mindig újnak tűnik. Könnyen eltávolítható róla minden szennyeződés, ami tovább növeli a használati kényelmet.

Kijelző és lencse védelem:
A Liquid Silicone tok MagSafe megemelt élei védik a kijelzőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól. Ennek köszönhetően telefonja mindig biztonságban van, még akkor is, ha fejjel lefelé helyezi le. Ez tökéletes megoldás azoknak, akik odafigyelnek minden részletre.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett