Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363368 Márka: Hurtel

Liquid Silicone MagSafe tok iPhone 16 Plus - sötétkék


Cikkszám: Liquid Silicone Case MagSafe for iPhone 16 Plus Dark Blue | EAN/Vonalkód: 5907769363368 | Márka: Hurtel

Liquid Silicone MagSafe tok iPhone 16 Plus - sötétkék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Liquid Silicone MagSafe tok iPhone 16 Plus - sötétkék Élvezze a páratlan kényelmet a Liquid Silicone MagSafe tokkal. Nemcsak hatékonyan védi telefonját, hanem a MagSafe funkciónak köszönhetően megkönnyíti a mágneses kiegészítők, például az induktív töltők vagy pénztárcák használatát is. A különösen sima folyékony szilikon felület kellemes tapintású, miközben könnyedséget biztosít. A Liquid Silicone MagSafe tokkal telefonja mindig biztonságban, tisztán és használatra kész állapotban lesz.

Műszaki adatok:
- Sorozat: Liquid Silicone MagSafe tok
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
- Anyag: TPU
- További jellemzők: kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: sötétkék

A Liquid Silicone MagSafe tok legfontosabb előnyei:
- Megkönnyíti a MagSafe kiegészítők használatát. Könnyedén csatlakoztathatja az induktív töltőt, mágneses tartót vagy pénztárcát. Erős mágnesek biztosítják a stabil csatlakozást.
- Megerősített szerkezet védi a telefont az esésből származó sérülések ellen. Nagy szilárdságú anyag kiváló védelmet nyújt.
- Védi a szennyeződések és az ujjlenyomatok ellen. A tok felülete porálló és könnyen tisztítható.
- Átgondolt tervezés védi a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolások ellen. Az emelt szélek megakadályozzák a közvetlen érintkezést a felületekkel.
- Folyékony szilikon kellemes tapintású. Az anyag könnyű és kényelmes a mindennapi használatra.

Mágneses kiegészítők kéznél A Liquid Silicone MagSafe tokban a MagSafe funkció használata valódi öröm. Erős mágnesek lehetővé teszik az induktív töltő, mágneses tartók és egyéb kiegészítők könnyű csatlakoztatását. Nem kell többé eltávolítania a tokot, hogy teljes mértékben kihasználhassa telefonja képességeit.

Megvédi telefonját a sérülésektől A Liquid Silicone MagSafe tok megerősített szerkezete védi telefonját a nem kívánt esések hatásaitól. A tok tartós anyagból készült és elnyeli az ütéseket, minimalizálva a készülék sérülésének kockázatát.

Puha tapintás, amely jó érzés A Liquid Silicone MagSafe tok lenyűgözi a folyékony szilikon puhaságával, amely bőrbarát. Az anyag nemcsak könnyű, hanem nagyon tartós is, hosszú időn át biztosítva kényelmet és védelmet. A stílus és funkcionalitás tökéletes kombinációja.

Tisztaság és esztétika minden nap Különleges bevonat, amely ujjlenyomatoknak ellenáll, mindig újként tartja a telefont. Könnyedén eltávolítható róla minden szennyeződés, ami tovább növeli a használati kényelmet.

Képernyő és lencse biztonsága A Liquid Silicone MagSafe tok emelt szélei védik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól. Ennek köszönhetően telefonja mindig biztonságban van, még akkor is, ha fejjel lefelé helyezi le. Ez a megoldás tökéletes azok számára, akik ügyelnek minden részletre.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett