Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363382 Márka: Hurtel

Liquid Silicone Mágneses Tok iPhone 16 - világos rózsaszín


Cikkszám: Liquid Silicone Case MagSafe for iPhone 16 Rose | EAN/Vonalkód: 5907769363382 | Márka: Hurtel

Liquid Silicone Mágneses Tok iPhone 16 - világos rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Liquid Silicone Mágneses Tok iPhone 16 - világos rózsaszín Élvezze a páratlan kényelmet a Liquid Silicone Mágneses Tok használatával. Nemcsak hatékonyan védi telefonját, hanem a MagSafe funkciónak köszönhetően lehetővé teszi a mágneses kiegészítők, például az indukciós töltők vagy pénztárcák használatát. A kivételesen sima folyékony szilikon befejezés kellemes tapintású, miközben könnyedséget biztosít. A Liquid Silicone Mágneses Tokkal telefonja mindig biztonságban, tiszta és tettre kész lesz.

Műszaki jellemzők:
- Sorozat: Liquid Silicone Case Mágneses
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU
- További jellemzők: kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: világos rózsaszín

A Liquid Silicone Mágneses Tok legfontosabb előnyei:
- Kényelmesebbé teszi a MagSafe kiegészítők használatát. Könnyen csatlakoztathat indukciós töltőt, mágneses tartót vagy pénztárcát. Erős mágnesek biztosítják a stabil kapcsolatot.
- A tok megerősített szerkezete védi a telefont az esések okozta károktól. Nagy szilárdságú anyag kiváló védelmet nyújt.
- Véd a szennyeződésektől és az ujjlenyomatoktól. A tok felülete porálló és könnyen tisztítható.
- Az átgondolt tervezés megvédi a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól. A megemelt élek megakadályozzák a közvetlen érintkezést a felületekkel.
- A folyékony szilikon kellemes tapintású. Az anyag könnyű és kényelmes a mindennapi használatra.

Mágneses kiegészítők az Ön kezébe A Liquid Silicone Mágneses Tok használata a MagSafe funkcióval valódi élmény. Erős mágnesek teszik lehetővé az indukciós töltők, mágneses tartók és egyéb kiegészítők könnyű csatlakoztatását. Többé nem kell eltávolítani a tokot, hogy teljes mértékben kihasználhassa telefonja képességeit.

Megvédi telefonját a károsodásoktól A Liquid Silicone Mágneses Tok megerősített szerkezete megvédi telefonját a nemkívánatos esések hatásaival szemben. A tok tartós anyagból készült, amely elnyeli az ütéseket, minimalizálva az eszköz károsodásának kockázatát.

Puha tapintás A Liquid Silicone Mágneses Tok lenyűgöz a folyékony szilikon puhaságával, amely bőrbarát. Az anyag nemcsak könnyű, hanem nagyon tartós is, hosszú időn át biztosítva a kényelmet és védelmet. A stílus és funkcionalitás tökéletes kombinációja.

Tisztaság és esztétika minden nap Egy speciális bevonat, amely ellenáll az ujjlenyomatoknak, telefonját mindig újszerűvé teszi. Könnyedén eltávolíthatja róla a szennyeződéseket, ami tovább növeli a használati kényelmet.

A képernyő és a lencse védelme A Liquid Silicone Mágneses Tok megemelt élei megvédik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól. Ennek köszönhetően telefonja mindig biztonságban van, még akkor is, ha lefelé fordítva teszi le. Ez egy tökéletes megoldás azok számára, akik minden részletre odafigyelnek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett