Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363504 Márka: Hurtel

Liquid Silicone Case MagSafe iPhone 16 Pro Max tok - piros


Cikkszám: Liquid Silicone Case MagSafe for iPhone 16 Pro Max Red | EAN/Vonalkód: 5907769363504 | Márka: Hurtel

Liquid Silicone Case MagSafe iPhone 16 Pro Max tok - piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Liquid Silicone Case MagSafe iPhone 16 Pro Max tok - piros Élvezze a páratlan kényelmet a Liquid Silicone Case MagSafe használatával. Ez nemcsak hatékonyan védi a telefonját, de megkönnyíti a mágneses kiegészítők, például az induktív töltők vagy pénztárcák használatát is, köszönhetően a MagSafe funkciónak. A kivételesen sima folyékony szilikon bevonat kellemes tapintású, miközben könnyedséget biztosít. A Liquid Silicone Case MagSafe tok segítségével telefonja mindig biztonságban, tiszta és készen áll az akcióra.

Specifikáció:
- Sorozat: Liquid Silicone Case MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Anyag: TPU
- További jellemzők: Kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: Piros

A Liquid Silicone Case MagSafe legfontosabb előnyei:
- Megkönnyíti a MagSafe kiegészítők használatát. Könnyedén csatlakoztathat induktív töltőt, mágneses tartót vagy pénztárcát. Erős mágnesek biztosítják a stabil kapcsolatot.
- A tok megerősített szerkezete védi a telefont az esések okozta sérülésektől. A nagy teherbírású anyag kiváló védelmet nyújt.
- Véd a szennyeződésektől és az ujjlenyomatoktól. A tok felülete porálló és könnyen tisztítható.
- A jól átgondolt design védi a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól. Az emelt szélek megakadályozzák a közvetlen érintkezést a felületekkel.
- A folyékony szilikon kellemes tapintású érzést biztosít. Az anyag könnyű és kényelmes a mindennapi használatra.

Mágneses kiegészítők karnyújtásnyira:
A Liquid Silicone Case MagSafe MagSafe funkciójának használata valódi öröm. Az erős mágnesek lehetővé teszik az induktív töltő, mágneses tartók és más kiegészítők egyszerű csatlakoztatását. Nem kell többé levennie a tokot, hogy kihasználja a telefon teljes képességeit.

Megvédi telefonját a sérülésektől:
A Liquid Silicone Case MagSafe megerősített szerkezete védi a telefonját a nem kívánt esések hatásaitól. A tok tartós anyagból készült és elnyeli az ütéseket, minimalizálva az eszköz sérülésének kockázatát.

Puha tapintású, kellemes érzés:
A Liquid Silicone Case MagSafe lenyűgözi a folyékony szilikon lágyságával, amely bőrbarát. Az anyag nemcsak könnyű, hanem nagyon tartós is, hosszú időn át biztosítva kényelmet és védelmet. A stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja.

Tisztaság és esztétika minden nap:
Egy speciális bevonat, amely ellenáll az ujjlenyomatoknak, mindig új kinézetet biztosít telefonjának. Könnyedén eltávolítható róla bármilyen szennyeződés, ami tovább növeli a használat kényelmét.

A képernyő és a lencse biztonsága:
A Liquid Silicone Case MagSafe emelt élei védik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól. Ennek köszönhetően telefonja mindig biztonságban van, még akkor is, ha fejjel lefelé van. Ez tökéletes megoldás azok számára, akik minden részletre odafigyelnek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett