Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002622615 Márka: Mcdodo

Lightning USB kábel Mcdodo CA-2261, 1.0m (fekete)


Cikkszám: CA-2261 | EAN/Vonalkód: 6921002622615 | Márka: Mcdodo

Lightning USB kábel Mcdodo CA-2261, 1.0m (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mcdodo Lightning kábel CA-2261, 1.0m (fekete)
Most időt takaríthatsz meg a készülékeid töltésével a McDodo segítségével. A CA-2261 USB-ről Lightning kábelt 3A áramerősség támogatásával gyors és biztonságos töltést biztosít. Robusztus kialakítással és kopásállósággal rendelkezik, széles kompatibilitást nyújt az Apple készülékekkel. A kábel 480 Mbps adatátvitelt is lehetővé tesz.

Élvezd a széles kompatibilitást
Az USB-A és Lightning csatlakozók révén a kábel nagyszerű, ha iPhone-odat különféle eszközökhöz, például számítógépekhez és powerbankokhoz szeretnéd csatlakoztatni. A McDodo automatikus frissítéseket biztosít a legújabb iOS rendszerekkel, így a CA-2261 teljesen kompatibilis velük.

A biztonság a legfontosabb
A kábelek esetében fontos, hogy a CA-2261 felismeri a csatlakoztatott eszközöket, biztosítva, hogy azok a megfelelő áramerősséggel töltődjenek. Ez a megoldás megóvja készülékeid akkumulátorait, és védi őket a túltöltéstől vagy túlmelegedéstől.

Még tartósabb
A McDodo kábel megbízhatóságot garantál a megvastagított rézmag révén, amely magas elektromos vezetőképességet biztosít, tehát a töltés rövid idő alatt megy végbe. Ráadásul a kábel végei rendkívül rugalmasak, ami azt jelenti, hogy nem félnek a hajlítástól vagy húzástól. A kábel teljes hossza nejlon fonattal van bevonva, így nem gubancolódik össze, és ellenáll a kopásnak. Használd bátran és nem kell aggódnod a kábel sérülése miatt!

Azonnali adatátvitel
Nem szereted, ha várnod kell, amíg a fájlok a telefonodról a számítógépedre kerülnek? Mi sem, ezért a McDodo kábel 480 Mbps adatátvitelt támogat. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egy nagy, 1GB méretű fájlt mindössze 30 másodperc alatt átmásolsz!

Gyártó: McDodo

Modell: CA-2261

Töltési áramerősség: 3A

Interfész: USB-A - Lightning

Szín: Fekete

Anyag: Alumínium ötvözet + nejlon fonat

Hosszúság: 1 m

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett