Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5055190136737 Márka: Duracell

Lightning USB kábel Duracell 1m (fekete)


Cikkszám: USB5012A | EAN/Vonalkód: 5055190136737 | Márka: Duracell

Lightning USB kábel Duracell 1m (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Duracell USB-Lighting kábel 1m (fekete). A Duracell kábel kompatibilis Lightning csatlakozóval ellátott eszközökkel, mint például az Apple okostelefonok és tabletek. 5V/3A feszültséggel rendelkezik, ami gyorsabb töltést biztosít, mint más hasonló termékek. Az adatátvitel sebessége 480 Mbps, a kábel hossza pedig 1m.

Azonnali adatátvitel
Szükséged van arra, hogy a fotókat áthelyezd a telefonodról a laptopodra? Vagy szeretnéd a felvett és elmentett videókat egy másik eszközön is látni? A Duracell kábel segítségével pillanatok alatt áthelyezheted őket! Az USB5012A akár 480 Mbps sebességgel is tudja az adatokat átvinni. Ne korlátozd magad, és gyorsan transferáld a kiválasztott fájlokat bármelyik eszközre.

Gyors töltés
Elege van abból, hogy hosszú időt kell várnia arra, hogy az eszközei újra használatra készek legyenek? A Duracell kábelnek köszönhetően ez a probléma a múlté lesz! Az USB5012A támogatja a gyors töltést, és a feszültsége eléri az 5V/3A-t. Tapasztald meg, milyen gyorsan töltheted fel az eszközöd akkumulátorát!

Kényelem a használat során
Az USB5012A nemcsak rendkívül sokoldalú és praktikus, de a használata is rendkívül kényelmes. A 1 m hosszúságú kábelnek köszönhetően szabadon használhatod a töltés alatt lévő eszközt. Élvezd a kényelmet és a funkcionalitást a Duracell-lel!

Széles kompatibilitás
A Duracell kábel USB-A és Lightning csatlakozókkal van ellátva, így nagyon sokoldalú, és számos különböző eszközzel használható. Kényelmesen töltheted okostelefonjaidat és tabletjeidet, melyek USB-A és Lightning portokkal rendelkeznek, például iPhone, iPad és iPod készülékeket, és élvezheted a gyors adatátvitelt!

Gyártó: Duracell

Modell: USB5012A

Szín: Fekete

Hossz: 1 m

Feszültség: 5V/3A

Adatátvitel: 480 Mbps

Súly: 20 g

Csatlakozók: USB, Lightning

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett