Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396127618 Márka: Licore

LICORE akkumulátor IPHONE SE 1624 mAh


| EAN/Vonalkód: 5903396127618 | Márka: Licore

LICORE akkumulátor IPHONE SE 1624 mAh


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Licore akkumulátor iPhone modellekhez készült. Akár 3 évvel meghosszabbítja az okostelefon élettartamát. Valódi kapacitással rendelkezik, tökéletesen illeszkedik, és biztonságát számos teszt igazolja. A Licore akkumulátor új életet ad az iPhone-nak. Gyári csomagolásban érkezik, nincs korábbi töltési ciklusa, és a deklarált kapacitás valós. Mérete megegyezik az eredeti akkumulátorok méreteivel. A Licore akkumulátor akár 3 évig is működőképes marad. Termékünk élettartama nagyon hosszú, 1000 töltési ciklus - ami nagyjából 3 év használatot jelent. Sőt, 1,5 év használat után (átlagosan 500 ciklus) kapacitása mindössze 10%-kal csökken! Összehasonlító vizsgálatok kimutatták, hogy az átlagos csereakkumulátorok kapacitása mindössze 4 hónap (átlagosan 120 ciklus) után 25%-kal csökken.

A Licore akkumulátor a legjobb minőséget és biztonságot garantálja. Az akkumulátor számos teszten esett át, beleértve a kapacitás, ütés, leesés, kisütés, túltöltés és alacsony és magas hőmérsékleten végzett munka tesztjét. Bármilyen körülmények között hatékonyan és biztonságosan működik. A Licore akkumulátor túlzott kisülés elleni védelemmel van ellátva, így amikor a telefon akkumulátora a minimális szint alá csökken, a túlzott kisülés elleni védelem aktiválódik. Ezen kívül túltöltés elleni védelem is biztosítja, hogy az akkumulátor ne halmozzon fel túl sok energiát, ami akkor jöhet létre, ha a mobiltelefont nem azonnal kapcsolják le a teljes töltés után. A Licore akkumulátor rövidzárlat elleni védelmet is nyújt. Az akkumulátort érő ütés nem vezet rövidzárlathoz. A Licore akkumulátor leeséses teszteken is átment, amelyek igazolják a megfelelő működését még szélsőséges helyzetekben is. A Licore akkumulátor hővédelmet is kapott, így magas és alacsony hőmérsékleten is hatékonyan tud működni. A Licore akkumulátor dupla IC egységet alkalmaz, amely szabályozza az áram áramlásának stabilitását az akkumulátor és a mobiltelefon között, és precízen (1% pontossággal) mutatja a valós akkumulátorszintet.

Az akkumulátor telepítése nagyon egyszerű. A készlet tartalmaz egy szalagot, amely megkönnyíti az akkumulátor telepítését.

Mit nyújt a Licore akkumulátor?
1. 18 hónap garancia
2. Kompatibilitási és biztonsági garancia
3. A piacon a leghosszabb akkumulátor üzemidő
4. Könnyű telepítés

Műszaki adatok:
1. nincs memóriaeffektus
2. lítium-ion cellák
3. akár 1000 töltési/kisütési ciklus
4. magas valós kapacitás
5. gyárilag csomagolt akkumulátor
6. szerelési szalag mellékelve
7. 18 hónap garancia

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett