Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396207631 Márka: Licore

LICORE akkumulátor iPhone 13-hoz 3227 mAh


| EAN/Vonalkód: 5903396207631 | Márka: Licore

LICORE akkumulátor iPhone 13-hoz 3227 mAh


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Licore akkumulátor iPhone modellekhez készült. Meghosszabbítja az okostelefon élettartamát akár 3 évvel. Valós kapacitással rendelkezik, tökéletesen illeszkedik, és biztonságát számos teszt igazolja.

A Licore akkumulátor új életet ad az iPhone-nak. Gyárilag csomagolt, korábbi töltési ciklusoktól mentes, míg a megadott kapacitás valós. Méretei megegyeznek az eredeti akkumulátorok méreteivel. A Licore akkumulátor akár 3 évig is működőképes marad. Termékünk élettartama nagyon hosszú, 1000 töltési ciklust is elér – ami körülbelül 3 év használatot jelent. Sőt, 1,5 év használat (átlagosan 500 ciklus) után kapacitása mindössze 10%-kal csökken! Összehasonlító vizsgálatok kimutatták, hogy az átlagos csereakkumulátorok kapacitása mindössze 4 hónap (átlagosan 120 ciklus) után 25%-kal csökken. A Licore akkumulátor kiváló minőség és biztonság garanciája. Az akkumulátor számos teszten ment keresztül kapacitás, ütés, zuhanás, kisülés, túltöltés, alacsony és magas hőmérsékleten való működés szempontjából. Hatékonyan és biztonságosan működik bármilyen körülmények között.

A Licore akkumulátor túlzott kisülés elleni védelemmel van ellátva, így ha a telefon akkumulátora a minimális szint alá csökken, a túlságos kisülés elleni védelem aktiválódik. És ez még nem minden! A túltöltés elleni védelem megakadályozza az energia felhalmozódását, ami akkor következhet be, amikor a mobiltelefon nem kerül azonnal leválasztásra a teljes feltöltés után. A Licore akkumulátor rövidzárlat elleni védelemmel is rendelkezik. Az akkumulátort érő ütéseket a mindennapi használat során nem okoznak rövidzárlatot. A Licore akkumulátor átesett zuhanási teszteken, amelyek megerősítik helyes működését még extrém helyzetekben is.

A Licore akkumulátor termikus védelemmel is rendelkezik, így hatékonyan működik magas és alacsony hőmérsékleten. A Licore akkumulátor egy kettős IC egységet használ, amely szabályozza az áram áramlását az akkumulátor és a mobiltelefon között, és pontosan (1%-os pontossággal) mutatja a valós akkumulátorszintet. Az akkumulátor telepítése nagyon egyszerű. A készlethez tartozik egy szalag az akkumulátor könnyebb telepítéséhez.

Mit kapsz a Licore akkumulátorral?
1. 18 hónapos garancia
2. kompatibilitás és biztonság garanciája
3. a leghosszabb akkumulátor üzemidő a piacon
4. egyszerű telepítés

Műszaki adatok:
- nincs memóriahatás
- lítium-ion cellák
- akár 1000 töltési/kisütési ciklus
- nagy valós kapacitás
- gyárilag csomagolt akkumulátor
- összeszerelési szalag mellékelve
- 18 hónapos garancia

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett