Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396207587 Márka: Licore

LICORE akkumulátor IPHONE 11 Pro-hoz 3046 mAh


| EAN/Vonalkód: 5903396207587 | Márka: Licore

LICORE akkumulátor IPHONE 11 Pro-hoz 3046 mAh


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Licore akkumulátor iPhone modellekhez készült. Akár 3 évvel is meghosszabbítja az okostelefon élettartamát. Valós kapacitású, tökéletesen illeszkedik, és biztonságát számos teszt igazolja.

A Licore akkumulátor új életet ad az iPhone-nak. Gyárilag csomagolt, korábban nem volt töltési ciklusban, és a megadott kapacitás valós. Méretei megegyeznek az eredeti akkumulátorok méreteivel. A Licore akkumulátor akár 3 évig is működőképes marad. Termékünk 1000 töltési ciklus hosszú élettartammal rendelkezik – ami körülbelül 3 év használatot jelent. Ráadásul, átlagosan 1,5 év használat (kb. 500 ciklus) után kapacitása mindössze 10%-kal csökken! Összehasonlító tanulmányok kimutatták, hogy az átlagos csereakkumulátorok kapacitása mindössze 4 hónap után (átlagosan 120 ciklus) 25%-kal csökken. A Licore akkumulátor kiváló minőséget és biztonságot garantál. Az akkumulátor számos teszten ment keresztül, beleértve a kapacitás-, ütés-, esés-, kisülési-, túltöltési- és alacsony és magas hőmérsékleten történő működési teszteket. Minden körülmények között hatékonyan és biztonságosan működik.

A Licore akkumulátor túlzott kisülés elleni védelemmel van felszerelve, így amikor a telefon akkumulátora a minimális szint alá csökken, aktiválódik a védelmi mechanizmus. Emellett túltöltés elleni védelem is biztosítja, hogy a telefon teljes feltöltését követően azonnal ne szakadjon meg az energia felhalmozódása. A Licore akkumulátor rövidzárlat elleni védelemmel is rendelkezik. Az akkumulátornak a mindennapi használat során fellépő ütései nem okoznak rövidzárlatot. A Licore akkumulátor cseppállósági teszteken ment keresztül, amelyek megerősítik megfelelő működését még extrém helyzetekben is. A Licore akkumulátor hővédelmet is biztosít, így magas és alacsony hőmérsékleten is hatékonyan működik. A Licore akkumulátor dupla IC egységet alkalmaz, amely szabályozza az áram stabilitását az akkumulátor és a mobiltelefon között, és pontosan (1%-os pontossággal) mutatja a valós akkumulátorszintet. Az akkumulátor telepítése nagyon egyszerű. A készlet tartalmaz egy szalagot az akkumulátor könnyebb telepítéséhez.

Mit kínál a Licore akkumulátor?
1. 18 hónapos garancia
2. kompatibilitási és biztonsági garancia
3. a leghosszabb akkumulátoridő a piacon
4. könnyű telepítés

Műszaki adatok:
- nincs memóriahatás
- lítium-ion cellák
- akár 1000 töltési/kisütési ciklus
- nagy valós kapacitás
- gyárilag csomagolt akkumulátor
- szerelési szalag mellékelve
- 18 hónap garancia.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett