Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955038349383 Márka: Lention

Lention 8 az 1-ben Hub USB-C-ről 3x USB 3.0 + SD/TF + PD + USB-C + HDMI 4K60Hz (szürke)


Cikkszám: CB-TP-CE18sHCRGRY | EAN/Vonalkód: 6955038349383 | Márka: Lention

Lention 8 az 1-ben Hub USB-C-ről 3x USB 3.0 + SD/TF + PD + USB-C + HDMI 4K60Hz (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Lention 8 az 1-ben Hub USB-C-ről 3x USB 3.0 + SD/TF + PD + USB-C + HDMI 4K60Hz (szürke). A 8 az 1-ben Lention Hub egy olyan eszköz, amely nemcsak a rendelkezésre álló portok számát növeli, hanem a munkavégzés hatékonyságát és termelékenységét is fokozza. Akár nyolc különböző porttal rendelkezik, beleértve a HDMI-t, USB-t, USB-C-t vagy a memóriakártya-foglalatokat, szinte korlátlan lehetőségeket biztosítva. Mindez egy kompakt formatervezésben van elhelyezve, így mindig magával viheti, készen állva bármikor használatra.

Fedezze fel az új képminőséget
Akár grafikai tervezési projektekben dolgozik, akár kedvenc filmjeit nézi, a Lention hub felejthetetlen vizuális élményt nyújt. A 4K@60Hz felbontással élvezheti a hihetetlen élességű és színmélységű képeket. A HDMI port két megjelenítési módot is támogat - a Kiterjesztést, amely lehetővé teszi a munkaasztal bővítését és a feladatok kényelmesebb kezelését, valamint a Tükrözést, amely lehetővé teszi a képernyő megkettőzését, tökéletesen alkalmas prezentációkhoz vagy tartalom megosztásához másokkal.

Másoljon és továbbítson fájlokat expressz sebességgel
A Lention hub használatával az adatátvitel gyorsabb és hatékonyabb lesz, mint valaha. Az USB-C és USB 3.0 portok akár 5 Gbps sebességű fájlátvitelt tesznek lehetővé. Ez azt jelenti, hogy a fájlok átvitele, a médiák másolása vagy a biztonsági másolatok készítése szempillantás alatt elvégezhető. Ezenkívül az SD és TF memóriakártya-foglalatok 30 MB/s olvasási sebességet biztosítanak, megkönnyítve ezzel a fájlok kezelését és tárolását.

Teljes erő pár pillanat alatt
Többé nem kell órákig várnia kedvenc eszközeinek teljes feltöltésére! A PD port akár 100 watt töltési teljesítményt kínál, ami azt jelenti, hogy még a legigényesebb eszközeit is rövidebb idő alatt töltheti fel. Ez ideális elfoglalt emberek számára, akiknek gyors és megbízható áramforrásra van szükségük.

Kompatibilis az Ön eszközeivel
A Lention Hub számos MacBook Pro és MacBook Air modellel kompatibilis, beleértve az M1 és M2 chipekkel rendelkező legújabb verziókat is. Továbbá működik az új iMac/Pro-val, MacBook 12-vel, Surface Pro 7/8-cal és Book 2/3 & Go-val, Chromebookkal és sok más Type-C eszközzel. Mi több, a speciálisan kifejlesztett technológia alkalmazásának köszönhetően a hub garantálja a maximális teljesítményt és biztonságot, kiküszöbölve a csatlakoztatott eszközök túlmelegedésének kockázatát.

Gyártó: Lention

Modell: CE18s

Szín: Szürke

Portok: 3x USB 3.0 / PD / USB-C / HDMI / SD memóriakártya-foglalat / TF memóriakártya-foglalat

HDMI port: 4K@60Hz

USB-C port: Maximális adatátviteli sebesség: 5 Gbps

USB 3.0 port: Maximális adatátviteli sebesség: 5 Gbps

PD port: Maximális töltési teljesítmény: 100 W

SD/TF kártya foglalatok: Adatolvasási sebesség: 30 MB/s

Méretek: 14 x 2.8 x 1 cm

Súly: 79 g

Kompatibilis operációs rendszerek: Mac OS, Windows

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett