Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955038342926 Márka: Lention

Lention 4in1 Hub USB-C to USB 3.0 + 2x USB 2.0 + USB-C (szürke) ###


Cikkszám: CB-TP-C13-GRYNA2 | EAN/Vonalkód: 6955038342926 | Márka: Lention

Lention 4in1 Hub USB-C to USB 3.0 + 2x USB 2.0 + USB-C (szürke) ###


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7280 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Lention 4-in-1 hub USB-C to USB 3.0 + 2x USB 2.0 + USB-C (szürke)

Akár adatátvitel, eszközök töltése vagy további kiegészítők csatlakoztatása a cél, a Lention hub biztosan megfelel az igényeidnek. Ez a kompakt hub számos porthoz biztosít hozzáférést, beleértve az USB 3.0, USB 2.0 és USB-C portokat, így hatékonyabban dolgozhatsz a mindennapi teendők során. Kis méretének köszönhetően könnyen elfér bármilyen táskában vagy hátizsákban.

Korlátlan lehetőségek
Kevés a port? Az már a múlté! A Lention hubbal többé nem kell aggódnod a rendelkezésre álló portok hiánya miatt, hogy csatlakoztasd az eszközeidet! Két USB 2.0 port lehetővé teszi a különböző kiegészítők, például egér, billentyűzet vagy pendrive csatlakoztatását, míg az USB 3.0 port gyors és hatékony nagyfájl-átvitelt biztosít. Az USB-C port pedig garantálja az eszközeid mindig feltöltött és készenlétben tartott állapotát.

Fájlok pillanatok alatt történő átvitele
Ne vesztegesd az időt a fájljaid átvitelére várva! Az USB 3.0 port, amely maximális átviteli sebessége 5 Gbps, lehetővé teszi az adatok gyors és hatékony cseréjét az általad választott eszközök között. Ez azt jelenti, hogy a nagy fájlok, HD filmek vagy fotók átvitele most csak egy pillanatot vesz igénybe!

Gyors töltés kifejezett tempóban
A 4 az 1-ben Lention hubot sikeresen használhatod az összes eszközöd gyors feltöltésére is. Az USB-C porttal felszerelve, akár 60 watt teljesítményt kínál, ami még gyorsabbá teszi a töltési folyamatot. Legyen szó laptopról, okostelefonról, tabletről vagy más eszközökről, biztos lehetsz benne, hogy eszközeid rekordidő alatt feltöltődnek.

Gyártó: Lention

Modell: CA13

Szín: Szürke

Portok: USB 3.0 + 2x USB 2.0 + USB-C

Maximális töltési teljesítmény: 60 W

Maximális adatátviteli sebesség: 5 Gbps

Méret: 35 x 78,3 mm

Kompatibilitás: MacBook 12 / MacBook Air / MacBook Pro / USB-C PD-vel rendelkező laptopok / USB-C PD-vel rendelkező okostelefonok.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett